Drömmer du om att bli egen företagare?

Varmt välkommen till vårt glada gäng.
– då har vi en unik möjlighet för dig!

 

Nu söker vi dig som vill ta över ett av våra kontor i Stockholm med flera löpande uppdrag och många aktiva veteraner. Kontoret servar Älvsjö, Årsta, Enskede, Farsta, Hägersten, Haninge, Liljeholmen, Mälarhöjden, Nacka, Nynäshamn, Skärholmen, Tyresö och Värmdö och har mycket stor potential att växa och utvecklas.

Först som anställd då du bygger upp din verksamhet utan ekonomisk risk genom vårt franchiseprogram, där du blir en av våra framtida ledare. Sedan med stor möjlighet att ta över som egen franchisetagare.

Du har eget ansvar att driva försäljning, identifiera nya affärsmöjligheter, rekrytera, leda medarbetare samt bemanna uppdrag. Huvudkontoret i Kungsbacka ger dig professionellt stöd i allt från försäljning, IT, telefoni, administration, ekonomi till marknadsföring. Hos oss blir du en del av en positiv kultur med mycket driv, engagemang och arbetsglädje.

Varmt välkommen till oss på Veteranpoolen – Sveriges största företag med pensionärer som jobbar extra på egna villkor där privata kunder bokar hantverk, trädgårdsskötsel och hushållsnära tjänster och företag flexibla bemanningslösningar. Idag finns vi på ett 50-tal orter, omsätter 129 mkr och har en tillväxt på 30 procent.

Vem är du?

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva affärsverksamhet med goda kunskaper inom försäljning, marknadsföring och företagsadministration. Du har ett stort intresse för människor och kan både leda och motivera dina medarbetare. Det är också viktigt att du har ett stort driv, engagemang och en förmåga att få saker att hända. Som person är du strukturerad, gillar att ta ansvar och verka i en fartfylld miljö. Du har även ordnad ekonomi, med tillgång till kapital.

Intresserad – gör så här:

Skicka din ansökan inklusive CV och brev till etablering@veteranpoolen.se senast den 14/5-17. Eller fyll i formuläret. Vi ser fram emot att höra från dig.

Ange namn*:


Ange e-post*:

Ange personnummer*:


Ange telefonnummer*:


Ange adress*:


Ange postnummer*:


Ange postort*:


Beskriv din erfarenhet av ledarskap?*


Vad har du för erfarenhet av marknadsföring/försäljning?*


Vad har du för erfarenhet av att driva en organisation/företag?*


Beskriv gärna varför du är intresserad av den här möjligheten?*


Bifoga gärna ditt CV: