Trädbeskärning Stockholm

Behöver du hjälp med trädbeskärning i Stockholm? Vi på Veteranpoolen erbjuder högklassig trädbeskärning. I hela Stockholmsområdet har vi kunniga veteraner med lång erfarenhet av trädbeskärning. Genom att beskära på rätt sätt kan träden faktiskt växa sig starkare, och på så sätt leva längre. Vi hjälper dina träd att må så bra som möjligt.

JAS-metoden passar bäst för trädbeskärning

Våra medarbetare är yrkesmän och veteraner som alla har lång erfarenhet inom trädbeskärning och annat trädgårdsarbete. De använder sig alla av JAS-metoden som innebär att de beskär träden under sensommaren eller under tidig höst. Denna metod används eftersom träden under den här tiden är starka och mår bättre av att beskäras strax innan de går in i vintervila. Det gör det även enklare att upptäcka eventuella angrepp av ohyra som träden kan ha drabbats av. Våra veteraner kan snabbt ta ett beslut ifall grenar behöver kapas eller om det går att behandla trädet på annat sätt.

Kontakta oss

För att komma i kontakt med oss på Veteranpoolen fyller du i den intresseanmälan som finns på vår hemsida. Ange så noga som möjligt vad det är du behöver hjälp med, till exempel hur många träd och vad för typ av träd det rör sig om. Sedan ringer någon av våra medarbetare upp dig så snart som möjligt. Ni kommer tillsammans överens om alla detaljer och när det är dags så kommer personen som du pratade med till dig för att utföra arbetet. Berätta gärna i god tid vad du har för verktyg hemma, utifall att veteranen behöver ta med sig egna.

RUT-avdrag

Om du vill göra RUT-avdrag på trädbeskärning i Stockholm är det sedan augusti 2016 fullt möjligt. För att ta del av den skattereduktion som RUT-avdraget innebär, är det viktigt att du anger redan i din första kontakt med oss att du vill göra RUT-avdrag. På så sätt kan vi förbereda din faktura på rätt sätt.

När vi har beskurit dina träd, kan vi också hjälpa till att forsla bort de grenar med mera som blir över. Denna tjänst är tyvärr inte avdragsgill enligt RUT-avdraget, till skillnad från själva trädbeskärningen.