Städning i Stockholm

Veteran städar i ett hus

Behöver du hjälp med städning i Stockholm finns vi nära till hands med flera kontor i Stockholmsregionen. Känslan av att komma hem till en städad villa eller lägenhet är underbar, och med RUT-avdraget är det en vardagslyx som de flesta har råd att unna sig. I Stockholm har våra veteraner lång erfarenhet och knep att ta till för att få ditt hem skinande rent.

Fördelen med att använda Veteranpoolen för städning i Stockholm är att samma person kommer hem till dig varje gång. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg med resultatet, och att städningen utförs på det sätt som just du önskar. Så jobbar vi med städning och andra hushållsnära tjänster hos Veteranpoolen.

Köpa städning i Stockholm

Ring oss direkt genom att klicka på ditt närmaste kontor i listan nedan, eller fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort. Berätta hur du vill ha din städning och när vi ska komma, vi matchar dina önskemål mot en passande veteran i vår pool.

Gå till ditt närmaste kontor

Omfattning av tjänsten

Våra kunders önskemål, liksom våra bostäder, är skiftande. Därför tar bostäder lite olika lång tid att städa. Efter den första städningen (som oftast tar lite längre tid) vet vi hur lång tid det tar att städa just din bostad.

Städhjälp anpassad efter dina behov

Veteranpoolen i Stockholm erbjuder en skräddarsydd städning. Allt från hjälp med stora vårstädningen en gång om året till löpande städning varje vecka. Vi hjälper till med bland annat:

 • Dammsuga
 • Putsa speglarna
 • Moppa golven
 • Tömma papperskorgar
 • Dammtorka möbler, lampor, hyllor m.m
 • Torka av köksskåp och vitvaror
 • Rengöra badkar/dusch, toalett, kranar, handfat och vitvaror

Fönsterputs kan beställas separat.

Att tänka på inför städning i Stockholm

Oftast använder våra veteraner din (kundens) utrustning. Det går snabbare och är mer kostnadseffektivt. Kolla därför gärna att du har en fungerande dammsugare samt städutrustning som golvmopp och dammtrasa samt rengöringsmedel. Meddela veteranen i förväg om du saknar städmaterial, så löser vi det. Vi kan självklart även hjälpa till med att inhandla städutrustning om du är osäker på vad som brukar behövas i hemmet.

Andra som bokat städning har även bokat andra hushållsnära tjänster, till exempel: fönsterputs, barnvakt, flyttstäd, trädbeskärning

Beskrivning av städningar

Veckostädning i Stockholm

Vår vanligaste städtjänst i Stockholmsområdet är veckostädning. Städningen sker då på löpande basis. Periodicitet och antal städtimmar bestämmer du självklart helt själv. Eftersom vi inte har någon bindningstid på våra tjänster kan du avboka eller boka om städningen när du vill. Vi har inte heller några framkörningsavgifter eller startavgifter. Tydligt och enkelt för dig som kund.

Grovstädning i Stockholm

Dags för en grovstädning efter ett renoveringsarbete, i ett garage eller källarförråd? Då skickar vi oftast två veteraner för att effektivt klara av det tyngre arbetet. Vi hjälper även till med att städa dödsbon eller andra större städarbeten runt om i Stockholm

Flyttstädning i Stockholm

Vi som någon gång har flyttat vet hur lång tid en flyttstädning kan ta. Vi skriver mer om vår flyttstädningstjänst, och hur du gör för att boka, på sidan för flyttstädning.

Vanliga frågor och svar om städning i Stockholm

 1. Måste jag vara hemma när ni utför städningen?

  Nej, du får självklart gärna vara hemma när våra veteraner jobbar om du vill, men det behövs inte.

 2. Vad kostar det?

  Det beror lite på hur lång tid arbetet tar. Vi tar betalt per arbetad timme. Timpriset varierar något från ort till ort, men ligger från ca 400 kronor per timme före Rut, 200 kronor per timme efter Rut. läs mer om våra priser och se prisexempel här.

 3. Gäller RUT-avdrag för städning i hemmet?

  Ja, RUT-avdrag gäller för städning och du faktureras summan som är kvar efter att avdraget gjorts. RUT-avdrag om 50 % gäller för städning.  Läs mer om RUT och ROT här.

 4. Kan jag få hjälp av samma veteran varje gång?

  Ja, det är en av de stora fördelarna med Veteranpoolen. Så länge veteranen inte är sjuk kan du få samma trygga, erfarna veteran varje gång.

 5. Vilken bakgrund har de veteraner som jobbar för er?

  Våra veteraner har väldigt varierande bakgrunder. En del kan ha jobbat med städning i sitt tidigare yrkesliv, andra har lång egen erfarenhet. All vår personal kontrolleras i polisens belastningsregister innan de skickas ut på uppdrag.