Snickare i Stockholm

När du behöver hjälp med att bygga om eller renovera där hemma så finns Veteranpoolen Stockholms skickliga veteraner här för dig. Veteranerna som arbetar via veteranpoolen är alla skickliga och yrkeskunniga pensionärer som har massor av erfarenhet inom diverse områden att erbjuda dig som bor i Stockholmsområdet. Vissa har tidigare arbetat professionellt som snickare medan andra haft snickeri som hobby eller på liknande sätt skaffat sig gedigen erfarenhet av arbetet.

Tack vare våra veteraners breda kunskapsbas kan vi erbjuda flera olika slags tjänster inom snickeri till dig och din familj, vi är flexibla och anpassar alltid vårt arbete efter era krav och önskemål. Nedan kan du se exempel på några av de olika slags tjänster som vi kan utföra hemma hos dig.

Vi kan:
  • Byta fasadpanel.
  • Sätta upp ett staket.
  • Bygga uthus och vedbod.
  • Snickra en altan.
  • Sätta upp eller ta ned en innervägg.
  • Sätta upp lister.
  • Hjälpa dig att renovera.

Slutresultatet av ett arbete är alltid beroende av ett gott förarbete och för oss på Veteranpoolen är det en självklarhet att kunna ta ansvar för hela arbetsprocessen från början till slut. Vi använder oss av de verktyg och det material som du erbjuder när vi arbetar hemma hos dig, men skulle du behöva inköpsråd eller hjälp med att handla så sköter vi givetvis även detta om så avtalas på förhand. Vi städar givetvis efter oss när arbetet är slutfört och kan även stå för frakt av byggmaterial och bortforsling av avfall om det skulle behövas.

Ibland behövs lite mer avancerade el- eller bensindrivna verktyg för arbetet, dessa kan du hyra genom oss på Veteranpoolen om du inte har dem hemma.

Hyr en snickare genom Veteranpoolen Stockholm så här:

Du behöver bara kontakta ditt lokala kontor i Stockholm och berätta om ditt projekt, vilken kompetens som krävs samt tidsramar. Du når oss genom att ringa eller skicka e-post, eller så kan du använda dig av kontaktformuläret här på hemsidan och fylla i dina uppgifter så återkommer vi till dig. När vi fått veta lite mer om uppdraget och dina behov så letar vi reda på en snickare med precis rätt kompetens i vår pool och förmedlar kontakten med denne.