Måleri i Stockholm

Söker du efter en skicklig målare i Stockholmstrakten till ditt hemmaprojekt? Oavsett om ditt uppdrag är stort eller litet, svårt eller enkelt, så kan vi på Veteranpoolen Stockholm utföra det åt dig. Med våra erfarna veteraners kunskap och skicklighet blir dina måleriprojekt snabbt och noggrant utförda, och du kan lita på att våra målare kan sin sak då alla har lång erfarenhet av att måla, antingen yrkesverksamt eller som hobby på fritiden.

Det spelar ingen roll om du endast behöver en hjälpande hand eller söker någon som kan sköta hela projektet – våra resurser finns där för dig och vi strävar efter att vara flexibla och anpassa våra tjänster efter dina behov, så att du alltid blir nöjd.

Några exempel på vad Veteranpoolens målare gör för våra kunder:

  • Snyggar till eller byter färg på fasaden.
  • Målar staket.
  • Innerväggar.
  • Lister och dörr- och fönsterkarmar.
  • Målar om altanen.

För ett gott resultat krävs ett noggrant förarbete. När du anlitar Veteranpoolens målare kan du vara säker på att arbetet sköts grundligt från början till slut. Vi spacklar, slipar och täcker över lister och golv samt utför målartvätt. Vi använder de verktyg och det material som du ger oss på plats när vi arbetar hos dig. Behöver du råd om färger och penslar? Säg det till oss i god tid innan så kan vi stå till tjänst med expertis. Skulle du även behöva hjälp med inköpen går det bra att säga till på förhand så kan vi komma överens.

Ibland kan en målarställning behövas vid arbete på hög höjd. Våra målare arbetar av säkerhetsskäl inte på högre höjd än en trappstege kan nå, men vi hjälper dig gärna att hyra den målarställning som arbetet kräver. Rådgör gärna med oss om du känner dig osäker på vad just ditt projekt behöver.

Hyr måleritjänst av Veteranpoolen i Stockholm så här:

Ring eller skicka e-post till ditt lokalkontor och berätta om ditt ärende, eller fyll i en intresseanmälan här på sidan. Vi matchar sedan dina behov med en passande kompetens i vår veteranpool. Målaren i fråga kontaktar sedan dig så att ni tillsammans kan gå igenom uppdraget och göra upp en plan.