Hemservice i Stockholm

För er som har en äldre anhörig i Stockholm som behöver hjälp och stöd i det egna hemmet finns Veteranpoolen. Var ni än bor i Stockholm så finns det ett lokalkontor som servar just ert område. Våra veteraner kan finnas till hands för er äldre släkting eller anhörige de tider då ni inte kan vara där, till exempel mitt på dagen eller en stund på morgonen. Våra veteraner är alla tillmötesgående och omtänksamma människor med lång livserfarenhet, vissa av dem har arbetat inom omsorg och service tidigare och andra har erhållit likartade erfarenheter på andra sätt.

Veteranpoolen erbjuder flexibla och pålitliga tjänster. Det betyder att ni kan vara tryggt förvissade om att vi hittar precis rätt person till just er äldre anhörige när ni anlitar Veteranpoolen. Behöver den äldre återkommande hjälp eller vill anlita våra tjänster löpande ett par dagar per vecka så försöker vi alltid se till att samma person kommer varje gång. Sysslorna vi utför kan gälla alltifrån skjuts till mataffär och apotek till lättare städning och matlagning. Vi finns där för er äldre anhörige och är lyhörda inför dennes individuella behov och önskemål.

Exempel på saker vi kan göra för er äldre anhörige:

  • Utföra enklare städning.
  • Laga mat.
  • Klippa gräs.
  • Hjälpa till med matinköp.
  • Skjutsa till möten och affärer.
  • Ledsaga vid läkarbesök.
  • Aktivera socialt och fysiskt: planera små utflykter, fika på stan och utföra anpassade träningspass.

Vi kallar vår tjänst Äldre hjälper äldre och Veteranpoolens hemservicetjänster har varit mycket populära bland våra kunder sedan starten 2007. Närheten i ålder mellan veteranen och brukaren innebär ofta att den äldre känner sig mer bekväm socialt och man kan mötas i gemensamma intressen och erfarenheter. Våra veteraner väljer själva sina uppdrag baserat på tillgänglighet och närhet till bostadsområde, så du är garanterad en trygg och anpassad service. De bär dessutom alltid med sig en särskild legitimation som vi utfärdar.

När ni anlitar vår hemservice i Stockholm:

Ni kontaktar ert lokalkontor och förklarar uppdraget. Vi vill gärna att ni berättar lite om er äldre anhörige och dennes behov. Detta för att kunna matcha uppdraget med en lämplig veteran. Vi värdesätter personkemi för att de äldre skall få ut så mycket av vår hemservice som möjligt. När vi har ett par passande kandidater får ni sedan träffa dessa och inom familjen avgöra vilken som passar bäst. Sedan etableras kontakten och ni bestämmer själva när uppdraget skall påbörjas.