Gräsklippning i Stockholm

För dig som vill ha hjälp med gräsklippning och annan trädgårdssyssla i Stockholm så finns Veteranpoolen! Våra tjänster kan du anlita både på återkommande basis och för enstaka större projekt som lövkrattning, beskärning av träd eller vårstädning. Alla våra veteraner har olika yrkesbakgrund men lång erfarenhet av trädgårdsskötsel och liknande uppgifter gemensamt, många har också arbetat professionellt som trädgårdsmästare tidigare. Tack vare kunskapsbredden i vår personalpool kan vi lätt erbjuda dig precis rätt kompetens för just ditt uppdrag.

Vi värdesätter flexibilitet och noggrannhet och kan givetvis åta oss både stora och små uppdrag, men här nedan får du några exempel på vad våra veteraner kan göra för dig och din trädgård.

Vi kan:

  • Klippa gräset.
  • Rensa rabatter.
  • Gräva upp grönsaksland.
  • Beskära träd.
  • Plantera blommor.
  • Klippa buskar.
  • Kratta löv.

När du beställer våra tjänster så använder våra veteraner de redskap och det material som du tillhandahåller för arbetet. Det kan därför vara en god idé att se över redskapsboden och se till att din gräsklippare fungerar innan vi är på plats. Behöver du inköpsråd och tips eller kanske hjälp med inköpen så får du gärna säga till om detta på förhand så kan vi vara behjälpliga. Mer avancerade redskap som används för tillfälliga arbeten kan även hyras via oss, det kan till exempel vara motorsåg eller andra eldrivna verktyg.

Anlita Veteranpoolen i Stockholm

Kontakta ditt områdes lokalkontor i Stockholm genom att ringa, skicka-epost eller besöka kontoret under angivna öppettider. Du kan också fylla i intresseanmälan här på sidan och kort beskriva ditt uppdrag så kontaktar vi dig. När vi fått en adekvat bild av ditt uppdrag och de insatser som behövs i din trädgård så hittar vi en lämplig veteran bland våra resurser. Denne kontaktar sedan dig så att ni gemensamt kan gå igenom vad som skall göras och när. Vill du anlita våra tjänster löpande så ser vi till att samma veteran kommer till dig varje gång om det är möjligt.

Våra veteraner är alla pensionärer med lång arbetslivserfarenhet bakom sig. De har valt att fortsätta arbeta för att de kan och vill, och disponerar över sin egen tid. Det betyder att de själva väljer när de är tillgängliga och vilka uppdrag de vill åta sig. Det borgar för en pålitlig tjänst som håller hög kvalitet varje gång.