Fönsterputs i Stockholm

Letar du efter en snabb och pålitlig fönsterputsningstjänst? Veteranpoolen i Stockholm har flera lokalkontor i Stockholmsområdet som förmedlar kontakten med skickliga fönsterputsare. Vår veteran kan ofta infinna sig på plats med kort varsel och utföra arbetet som du inte hinner eller kanske orkar med. Våra veteraner är alla pensionärer med långa yrkesliv bakom sig. Några har arbetat med fönsterputsning förut, andra har erhållit likvärdig kompetens genom andra arbeten.

På Veteranpoolen värdesätter vi den sortens skicklighet som kommer med lång erfarenhet och våra veteraner väljer själva sina kompetensområden och vilka tider de är tillgängliga. Det betyder att du när du anlitar Veteranpoolens tjänster alltid kan vara säker på att få en anpassad och trevlig service. Många av våra kunder anlitar återkommande fönsterputsning av oss och vi strävar efter att samma veteran kommer hem till dig varje gång så att du kan vara säker på att arbetet blir väl utfört.

När vi arbetar hemma hos dig använder vi de putsmedel och redskap som du har hemma hos dig. Skulle något saknas kan vi hjälpa till med inköpen om du skulle få förhinder, bara det avtalas på förhand. Ibland kan mer avancerade redskap behövas, dessa kan du ofta hyra via oss.

Om du vill att arbetet skall utföras mer effektivt kan du plocka undan prydnadssaker och krukor från fönsterbrädan samt ta ned gardiner innan vi kommer, annars sköter vi givetvis gärna även detta.

Anlita fönsterputsning från Veteranpoolen i Stockholm så här:

Börja med att kontakta ditt lokala kontor i ditt specifika område. Ring eller besök oss under angivna öppettider eller skicka e-post till oss. Du kan också fylla i en intresseanmälan här på hemsidan så återkommer vi till dig. Vi behöver veta hur många fönster det gäller, om det är två- eller treglas samt hur högt de sitter. Våra veteraner kan inte arbeta från en stege på högre höjd än en trappstege kan nå, av säkerhetsskäl. Vi hyr ut målarställningar som man kan arbeta från om behov finns.

När kontakt med en lämplig veteran i ditt område är etablerad kommer ni gemensamt överens om uppdragets ramar och du får en offert skickad till dig för godkännande.