Fastighetsservice i Stockholm

Här på Veteranpoolen hjälper vi många bostadsföreningar och fastighetsägare med en löpande fastighetsskötsel och underhåll vid enstaka tillfällen. Med den breda kompetens som våra veteraner besitter kan du alltid vara tryggt förvissad om att jobbet sköts på allra bästa sätt. Efter flera års arbetslivserfarenhet har våra veteraner kunskap som täcker de flesta områden, om ni så söker en kompetent inhoppare under semestertider som en extra hjälp under större renoveringar så hittar ni den resursen här hos oss.

Vad våra fastighetsskötare kan hjälpa er med:

Alla våra veteraner har under årens lopp samlat på sig massor med erfarenhet och kunskap inom diverse områden och kan därför hjälpa er med det allra mesta som fastighetsunderhåll innefattar. De allra vanligaste uppdragen som våra veteraner får i uppgift att göra är att:

  • Skotta snö.
  • Städning av allmänna utrymmen såsom soprum och trapphus.
  • Byten av lampor.
  • Sköta trädgården: kratta grusplan, rensa i rabatterna, plantera och klippa gräs.
  • Ta emot leveranser.
  • Sköta elen.

Att som kund ha en fungerande kommunikation med vår veteran är en viktig förutsättning för arbetet då tydlighet och kunskap om de uppgifter som ska utföras ger underlag till att arbetet blir skött så bra som möjligt. Vid ett löpande uppdrag ser vi till att det är en och samma veteran som kommer vid samtliga tillfällen så att du som kund får en trygghet om att arbetet alltid blir bra utfört. Vi ser även till att en backup-resurs kan hoppa in med kort varsel och hjälpa er om ordinarie skulle vara sjuk.

Hur man hyr fastighetsservice via Veteranpoolen:

Ni kommer enklast i kontakt med en av våra veteraner genom att ringa direkt till ett kontor i Stockholmsområdet alternativt fyller i en intresseanmälan som ni finner här intill. Därefter tar vi kontakt med dig och du får berätta mer ingående om uppdraget. Utefter vad du säger försöker vi hitta en resurs som matchar dina preferenser och behov så bra som möjligt.