Barnvakt i Stockholm

Hinner du inte ifrån jobbet i tid för att hämta barnen på skolan?  Veteranpoolen har flera barnvakter i Stockholmsområdet som är både pålitliga och trygga som finns här för att hjälpa er att pussla ihop er vardag. Efter flera års erfarenhet är kunskapen om barnpassning väldigt stor hos alla våra veteraner, du hittar både pedagoger, föräldrar och vana barnvakter i vår pool. Tanken är att våra veteraner ska vara som en extra mor- eller farförälder för era barn när er tid inte riktigt räcker till. Vi och våra veteraner finns här som en hjälpande hand för att förenkla de allra vanligaste vardagsproblem som kan uppstå.

Vad våra veteraner kan hjälpa er med:

  • Hämta era barn på dagis eller förskola.
  • Laga mellanmål och förbereda middagen.
  • Hjälpa till med läxor.
  • Skjutsa barnen till och från olika fritidsaktiviteter.
  • Våra barnpassare kan även arbeta sena kvällar om ni till exempel ska på fest eller har andra angelägenheter.

Hur man kommer i kontakt med en barnvakt från Veteranpoolen:

För att komma i kontakt med en av våra barnvakter behöver ni enbart fylla i intresseanmälan här på hemsidan så ser vi till att kontakta er, alternativt så ringer ni direkt till ert lokala kontor här i Stockholm. Ni är även välkomna att ringa om ni har ytterligare frågor, då vi mer än gärna svarar på dessa. Genom att redogöra för hur många barn ni har, deras intressen och speciella behov samt uppskattade tidsramar för uppdraget så kan vi matcha er med en passande barnvakt ur vår pool.

Då vikten i våra tjänster ligger i kundernas trivsel är det viktigt att ni känner att familjens personkemi stämmer bra överens med den utvalde barnvakten. Därför ser vi till att ni i familjen får träffa några olika veteraner tills ni känner att ni har hittat en som ni alla trivs med och som passar bra in i familjen. Vid löpande uppdrag kommer vi självklart se till att det är samma veteran som hjälper er varje gång.