Veteranpoolen i Stockholm

Veteraner som jobbar i örebro

Bor du i Stockholmsområdet och behöver extra hjälp med till exempel företagsbemanning, trädgårdsarbete, hantverk, städning eller barnpassning? Välkommen till Veteranpoolen. Vi har ett brett utbud av hushållsnära tjänster för privatpersoner och bemannar företag i de flesta branscher. Fyll gärna i en intresseanmälan så återkommer vi inom kort med mer information. Du kan även hitta kontaktuppgifter till ditt lokala kontor nedan.

Vi servar hela Stockholm

Hos oss arbetar kompetenta och pålitliga veteraner som har valt att fortsätta arbeta och använda sin erfarenhet och kompetens. Du ska känna dig trygg i att tjänsterna du bokar hos oss lever upp till dina förväntningar. Därför anställer vi endast människor som har lång erfarenhet, god vilja och känsla för service och bemötande.

Gå direkt till ditt närmaste kontor

Städning, hantverk och trädgårdsarbete i Stockholm

Veteranpoolen erbjuder tjänster såväl för dig som behöver regelbunden hjälp som för enstaka tillfällen. Behöver du hjälp med en rejäl storstädning av huset eller trädgården, att klippa gräset eller behöver du hjälp av någon som kan utföra reparationer, målning eller tapetsering? Våra veteraner finns där för att underlätta och sätta kvalitet på din vardag.

Bemanning och företagstjänster

Är du företagare i Stockholmsområdet och står inför en arbetstopp? För dig som företagare kan vi på Veteranpoolen även erbjuda bemanning inom en rad olika kompetenser så som projektledning, ekonomi, sälj och administration. Läs mer om våra bemanningstjänster här.

Kontakta oss

Veteranpoolen erbjuder både privattjänster, företagstjänster och bemanning i Stockholm. Här nedan finner du ett axplock av alla de tjänster vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss om du har behov av hjälp med andra tjänster du inte finner i listan. Kontakta ditt lokala kontor via länkarna eller kartan nedan. Du kan även skicka in en intresseanmälan via kontaktformuläret här på hemsidan. Vi ser fram emot att höra från dig.

Tjänster privatkundFöretagslösningarBli veteran

Välj ditt närmaste kontor.

Nyheter