Trädbeskärning

Vi hjälper dig med trädbeskärningen

Nu är det högsäsong för trädbeskärning! Behöver du hjälp med att beskära träd på tomten? Vi hjälper dig gärna. Veteranpoolen erbjuder både yrkesmän och duktiga veteraner med lång egen erfarenhet av trädbeskärning och annat trädgårdsarbete. Vi vet hur träden ska beskäras för att åldras vackert och bära frukt av hög kvalitet, eller för att vara så dekorativa och fylliga som möjligt.

Juli-september en bra tid för trädbeskärning

Många träd, buskar och häckar beskärs enligt JAS-metoden. Det innebär att man beskär träden på sensommaren och tidiga hösten, eftersom träden mår bättre av att det görs innan de går in i sin vintervila. Inte bara tål träden kirurgiska ingrepp bättre, utan vi på Veteranpoolen har också lättare att se om träden är angripna av skadedjur, samt om vissa grenar behöver kapas eller om annan behandling behövs för att få bort angreppen.

Vi kan självklart även hjälpa dig med att transportera bort avfallet. Vi kan även vara behjälpliga om du behöver behandla dina träd på något sätt.

Boka trädbeskärning genom Veteranpoolen

Fyll i enkäten för intresseanmälan här på hemsidan så kontaktar vi dig inom kort, eller ring direkt till ditt lokala kontor.

Berätta lite om uppdraget, till exempel hur många träd du vill ha hjälp att beskära samt vilken sorts träd det handlar om. Vi matchar uppdraget mot resurserna i vår pool. Veteranen som ska utföra uppdraget kommer sedan att kontakta dig, och ni kommer tillsammans överens om lämplig tid för jobbet. Meddela i förväg om du inte har verktyg, så kan veteranen ta med sig egna.

Trädbeskärning med RUT-avdrag

Vi på Veteranpoolen vill självklart att du ska få bästa tänkbara service och det gäller även kostnadsmässigt. Du kan därför enkelt utnyttja RUT-avdrag när du anlitar våra tjänster för att beskära dina träd.

RUT-avdrag innebär att du får skatteavdrag på de tjänster som har att göra med Rengöring, Underhåll och Tvätt. Trädbeskärning är sedan augusti 2016 en av många tjänster som hör till dessa kategorier och är därmed RUT-berättigat. Tveka därför inte att ta hjälp av oss när dina träd behöver tas omhand. Vi hjälper dig mer än gärna. Tala bara om för oss vid bokning att du vill göra RUT-avdrag på tjänsten så fixar vi det.