Stenläggning

Behöver du hjälp med stenläggning eller plattsättning? Kontakta Veteranpoolen. Vi kan erbjuda både yrkesmän och duktiga veteraner med lång egen erfarenhet av stenläggning. Våra stenläggare kan till exempel hjälpa dig med att:

  • Anlägga en ny uteplats
  • Stenlägga garageuppfarten
  • Bygga stenlagda gångar i trädgården

Självklart hjälper vi dig även med inköpsråd om du är osäker på vad du behöver. Vi kan även fixa frakt av byggmaterial och bortforsling av avfall, så att du slipper tänka på det.

Så här hyr du stenläggning genom Veteranpoolen:

Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor. Vi kommer att ställa några frågor om uppdraget, till exempel hur stor yta du vill ha stensatt, vilket underlag det är och hur ytan ser ut nu. När vi fått den grundläggande informationen matchar vi uppdraget mot en passande veteran i vår pool*. Veteranen kommer sedan att kontakta dig direkt och ni går på plats igenom arbetet i detalj.

*Möjlighet att erbjuda yrkesutbildade stenläggare kan variera beroende på ort.

Andra som bokat stenläggning har även bokat: gräsklippning, murare, snöskottning, trädbeskärning


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!