Snöskottning

Veteranpoolen hjälper dig gärna med snöskottningen under vinterhalvåret. Vi är snabbt på plats för att göra garageuppfarten snöfri eller att skotta en gång från ytterdörr till postlåda – alla dagar i veckan. Vi hjälper dig även med sandning  så att otrevliga halkolyckor kan undvikas.

En annan populär tjänst som flera av våra kontor erbjuder är snöbevakning. Då håller vi efter hus, gård och trottoar när du åker bort, så att du inte behöver oroa dig över att snö eller is ställer till med halkolyckor under tiden du är borta.

Så här beställer du snöskottning genom Veteranpoolen:

Fyll i enkäten för intresseanmälan eller ring direkt till ditt lokala kontor. Berätta lite om uppdraget, till exempel hur länge du vill ha snöbevakning eller hur stor yta du vill ha skottad. Vi använder främst våra kunders redskap. Säg till om du inte har en snöskyffel, så kan veteranen förbereda sig genom att ta med en egen ut till dig.

Andra som bokat snöskottning har även bokat: gräsklippning, murare, måleri, trädbeskärning


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!