Gräsklippning & trädgårdsarbete

Veteraner jobbar med gräsklippning

Hösten är här! Låt Veteranpoolen hjälpa dig med trädgårdsarbetet!

Att boka våra tjänster är enkelt. Vi fixar allt från att klippa gräs och häckar och beskära träd till att rensa rabatter. Vi är snabbt på plats och har inga startavgifter eller bindningstider.

Veteranpoolen har även erfarna snickare och målare för dig som vill bygga ny altan eller måla om fasaden. Våra trygga, erfarna veteraner har många års erfarenhet och vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål.

Vanliga frågor:

Hur bokar jag trädgårdshjälp genom Veteranpoolen?

Börja med att fylla i enkäten för intresseanmälan här på hemsidan så återkopplar vi till dig inom kort via telefon eller mail med en kostnadsuppskattning samt går igenom eventuella ytterligare frågor. Om allt känns bra bokar du in uppdraget. Du är också välkommen att ringa direkt till ditt lokala kontor.

Kan jag få RUT-avdrag för den tjänst jag vill ha utförd i min trädgård?

Många trädgårds- och hantverkstjänster berättigar RUT- eller ROT-avdrag, men inte alla. Till trädgårdsarbete som ger rätt till rutavdrag räknas*:

  • Häck- och gräsklippning samt krattning och ogräsrensning som utförs på tomt eller i trädgård i nära anslutning till bostaden.
  • Klippning av buskar, vattning och gödning i samband med klippning och ogräsrensning, höstgrävning av land och omgrävning av kompost.
  • Arbetskostnad för bekämpning av mossa i gräsmatta oavsett om mossan bekämpas för hand, med maskin eller med kemiska medel.
  • Beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar. Röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning.

* information hämtad 2017 från Skatteverkets hemsida

Vad kostar det att få hjälp med trädgårdsarbete?

Priset beror på några olika faktorer, bland annat typ av uppdrag, tidsåtgång och om tjänsten är RUT-berättigad. För att få en kostnadsuppskattning från oss, fyll i vår intresseanmälan här på hemsidan eller ring direkt till ditt lokala kontor. Ibland behöver vi även komma ut och titta på uppdraget för att kunna ge en helt korrekt kostnadsuppskattning.

Behöver jag förbereda något innan ni kommer?

Nej. I kontakten med dig stämmer vi av de frågor vi behöver ha svar på innan arbetet kan sätta igång. Det kan t.ex. handla om vilken tid och dag som passar bäst, om vi behöver hyra in några särskilda maskiner, släp för att köra bort avfall eller liknande.

Andra som bokat gräsklippning har även bokat: trädbeskärning, städning, snöskottning, murare, hantverkare, målare


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!