Läxhjälp

Hinner du inte ge din son den läxhjälp han behöver? Är dotterns matteuppgifter obegripliga? Veteranpoolen hjälper gärna dina barn med läxläsningen. Våra veteraner är duktiga pedagoger med lång erfarenhet. Vi erbjuder läxhjälp inom ett de flesta ämnen, under såväl kortare som längre perioder. Studietakt och målsättning anpassas efter ditt barns behov. För att nå goda studieresultat krävs kontinuitet, därför ser vi till att det alltid är samma veteran som hjälper ditt barn.

Visste du att: Skattereduktion för hjälp med läxor och annat skolarbete togs bort från och med den 1 augusti 2015. Men man får även fortsättningsvis göra skattereduktion för barnpassning, och som ett led i barnpassning får barnvakten hjälpa barnet med läxor och annat skolarbete. Läxläsningen får dock endast utgöra en ringa del (10 %) av barnpassningen vid varje enskilt tillfälle.

Så här hyr du läxhjälp:

Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor. För att kunna matcha uppdraget med rätt veteran kommer vi att ställa ett antal frågor till dig, till exempel om hur gammalt barnet är, vilka ämnen det handlar om samt vilken dag i veckan som passar bäst. Personkemin är viktig. Därför får både du och ditt barn möjlighet att träffa en eller flera veteraner innan ni bestämmer er för vem som bäst möter just era behov.

Andra som bokat läxhjälp har även bokat: barnvakt, fönsterputs, städning.


Våra veteraner arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!