Tapetsering

Behöver du tapetsera om hemma? Låt Veteranpoolen hjälpa dig så går arbetet lekande lätt. Vi kan erbjuda både skickliga yrkesmän och händiga personer med många års erfarenhet av tapetsering. Vi kan hjälpa dig med att:

  • Spackla
  • Slipa
  • Sätta upp fondtapet
  • Tapetsera hela större rum

Du köper själv in verktyg, klister och tapeter. Fråga oss om du är osäker på vad som behövs. Vi kan även hjälpa dig att köra hem varorna.

Så här hyr du tapetsering genom Veteranpoolen:

Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor. Berätta lite om uppdraget. Vi matchar sedan dina önskemål mot vår pool för att hitta rätt resurs för dig. Veteranen kontaktar dig för ett besök där ni gemensamt går igenom vad som ska göras och hur lång tid det kan tänkas ta.

Andra som bokat tapetsering har även bokat: snickare, måleri, elektriker, rörmokare


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!