Snickare

Behöver du hjälp med att bygga om eller bygga nytt hemma? Våra erfarna snickare utför arbetet noggrant. Vi kan erbjuda både skickliga yrkessnickare och händiga personer med många års egen erfarenhet av snickeriarbete. Om du känner dig otrygg gällande materialinköp eller konstruktioner kan vi hjälpa dig genom hela processen, från inköp till frakt av byggmaterial och bortforsling av avfall.

Vi kan till exempel hjälpa dig att:
  • Bygga ny altan
  • Byta dörrar
  • Byta fönster
  • Sätta upp eller ta ner innerväggar
  • Byta fasadpanel

Vi använder de verktyg du tillhandahåller. Ibland kan mer avancerade, el- eller bensindrivna verktyg som t.ex. motorsåg, slipmaskin eller borrhammare krävas. Saknar du sådana verktyg kan du hyra dem genom oss.

Så här hyr du snickare genom Veteranpoolen:

Fyll i enkäten för intresseanmälan eller ring direkt till ditt lokala kontor. Berätta lite om uppdraget. Vi matchar sedan dina önskemål mot vår pool för att hitta rätt resurs för arbetet. Veteranen kontaktar dig och ni går gemensamt igenom vad som ska göras och du får sedan en kostnadsuppskattning på uppdraget.

Andra som bokat snickare har även bokat: murare, måleri, elektriker, tapetserare

 

Våra veteraner arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!