Snickare

Snickare

Behöver du hjälp med att bygga om eller bygga nytt hemma i vår? Vi kan erbjuda skickliga snickare med många års erfarenhet av snickeriarbete. Vi hjälper dig gärna genom ditt projekt. Om du till exempel känner dig otrygg gällande materialinköp eller konstruktioner hjälper vi dig genom hela processen, från planering av materialinköp till bortforsling av byggavfall.

Vi kan till exempel hjälpa dig att:
  • Bygga ny altan
  • Byta dörrar
  • Byta fönster
  • Byta kök och montera luckor
  • Renovera inomhus och utomhus
  • Sätta upp eller ta ner innerväggar
  • Byta fasadpanel
  • Bygga Attefallshus
  • …och mycket mer!

Vi erbjuder även erfaren hjälp i trädgården, med måleri, hemstäd och mycket mer.

Vanliga frågor om att boka snickare genom Veteranpoolen:

1. Hur bokar jag ett snickeriarbete?

Fyll i enkäten för intresseanmälan eller ring direkt till ditt lokala kontor. Berätta lite om uppdraget. Vi matchar sedan dina önskemål mot vår pool för att hitta rätt resurs för arbetet. Veteranen kontaktar dig och ni går gemensamt igenom vad som ska göras och du får sedan en kostnadsuppskattning på uppdraget.

2. Vad kostar det att få hjälp med snickeri?

Svar: Snickaren som utför arbetet gör en kostnadsuppskattning baserad på det antal timmar arbetet bedöms ta. Ibland behöver snickaren komma ut och titta på förutsättningarna för det jobb som ska göras innan denne kan ge en korrekt tids-/kostnadsuppskattning.

3. Får jag ROT-avdrag för arbetet?

Svar: ROT-avdraget ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om hemma. De flesta snickeriarbeten i bostaden ger möjlighet till ROT-avdrag, på Skatteverkets hemsida finns mer information.

4. Hur ansöker jag om ROT-avdrag?

Svar: Vi arbetar enligt direktavdragsprincipen, det innebär att du bara betalar den reducerade delen av arbetskostnaden vid själva köptillfället. När du köper en avdragsgill tjänst av oss ansöker vi om ditt preliminära ROT-avdrag och och begär utbetalning från Skatteverket. Smidigt och enkelt för dig som kund! Viktigt att tänka på är att vid eventuellt avslag från Skatteverket är det du som privatperson som är betalningsansvarig.

5. Behöver jag vara hemma när ni jobbar?

Svar: Nej, du måste inte vara hemma när vi jobbar.

Andra som bokat snickare har även bokat: murare, måleri, elektriker, tapetserare

 

Våra veteraner arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!