Rörmokare

Stopp i avloppet? Osäker på hur den nya toalettstolen ska monteras? Lugn, Veteranpoolen kan hjälpa dig med enklare rörmokeritjänster i hemmet. Våra veteraner kan snabbt vara på plats när du behöver och du kan vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt. Vi kan även hjälpa dig att hitta rätt i produktdjungeln, så att du vet att de produkter du köper passar till just dina anslutningar. Vi kan även frakta hem dina inköp och köra uttjänta varor till återvinningen. Vi utför generellt inte nyinstallationer, men kan exempelvis byta:

  • Toalettstol
  • Tvättställ
  • Blandare
  • Diskmaskin
  • Tvättmaskin
Så här hyr du rörmokare:

Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor. Berätta vad du vill ha hjälp med och vi matchar uppdraget med en lämplig resurs i vår Veteranpool*. Veteranen kommer sedan att kontakta dig direkt så att ni gemensamt kan gå igenom det arbete du vill göra.

*Möjlighet att erbjuda rörmokeritjänster varierar beroende på vilken ort du bor i.

Andra som bokat rörmokare har även bokat: snickare, elektriker, måleri, tapetserare


Våra veteraner
arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor, och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. För våra veteraner betyder det mycket att få sin tid värderad, sin kompetens och erfarenhet efterfrågad och ha kontroll över sin ekonomi. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de nu ställer till ditt förfogande!