Nu söker vi en säljande administratör till Göteborg

Rollen innebär att tillsammans med kontorsansvarig och medarbetare driva vår verksamhet i Göteborg. Vi erbjuder en tjänst på mellan 75–100 %. Du kommer att agera ordermottagare, samordna och bemanna uppdrag, utveckla och underhålla relationer med såväl medarbetare som kunder samt driva försäljning och identifiera nya affärsmöjligheter.

Hos Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare över hela landet. Vi har en positiv kultur och verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Du utgår från vårt kontor i närheten av Järntorget. Vi är en liten och sammansvetsad organisation, därför lägger vi stor vikt vid att alla känner sig delaktiga och tar ett stort eget ansvar.

Rollen innebär ofta högt tempo. För oss är det viktigt att du har driv och engagemang, är administrativt effektiv, strukturerad och noggrann. För att trivas behöver du gilla att vara i en händelserik miljö med många kundkontakter, främst via telefon. Arbetets natur kräver också god datorvana och självklart att du kan stå fast vid våra gemensamma ramar och värderingar.

Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet av kundservice samt administration. Du kan entusiasmera och motivera medarbetare. Vi ser helst att du har minst 10–15 års arbetslivserfarenhet, gärna från flera olika organisationer. Kanske har du bakgrund inom restaurangvärlden, eller som säljare med stort eget ansvar? Kanske har du jobbat med kundservice eller telefonförsäljning?

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation är vi idag Sveriges största arbetsgivare för pensionärer, och har en stabil årlig tillväxt. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov.

Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från ett fyrtiotal lokalkontor i Sverige och har sitt huvudkontor i Kungsbacka.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din intresseanmälan. Anställningen börjar så snart som möjligt och vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Fyll i formuläret eller skicka din ansökan med CV och ett brev till
etablering@veteranpoolen.se senast den 31 maj 2017

Ange namn*:


Ange e-post*:

Ange personnummer*:


Ange telefonnummer*:


Ange adress*:


Ange postnummer och postort*:


Beskriv din arbetslivserfarenhet*


Har du erfarenhet av försäljning, beskriv gärna:*


Har du erfarenhet av kundservice, beskriv gärna:*


Beskriv gärna varför du är intresserad av den här möjligheten?*


Bifoga gärna ditt CV: