Lediga jobb

Veteraner på bemanningsuppdrag

Är du intresserad av att jobba extra efter pensionen? Vi söker hantverkare, trädgårds- och städkunniga över hela Sverige. Vi söker även specifika kompetenser till ett antal orter. De publiceras här. Klicka på respektive tjänst för att läsa mer och ansöka.

Urval sker löpande så kontakta oss så snart som möjligt om du är intresserad av en tjänst. Vill du veta mer om hur det är att jobba som veteran? Klicka här!

Just nu söker vi bland annat:

För kunds räkning söker vi nu dig som vill ha ett kul sommarjobb som inköpsadministratör. Du kommer bland annat att ansvara för allt från planering, beställning och fakturakontroll till leveransfrågor från kund. Du är strukturerad, självgående och stresstålig och trivs med en administrativ roll. Rollen kräver även att du har mycket goda kunskapar i både svenska och engelska och att du har lätt för att kommunicera med många olika människor.

Vill du veta mer eller ansöka? Ring 011-10 32 00 eller maila  norrkoping@veteranpoolen.se

Vi söker nu en pensionerad fastighetsskötare i första hand under perioden fram till oktober och det handlar främst om yttre fastighetsskötsel. Men har du även erfarenhet av inre arbete med åtgärder efter felanmälningar från hyresgäster är det givetvis ett plus.

Vår kund  är ett företag med ett mindre fastighetsbestånd i Norrköping  & Söderköping och det är ett bemanningsuppdrag med placering hos kund. Vill du jobba hel eller deltid så finns viss möjlighet till att anpassa tjänsten.

Har du erfarenhet av liknande uppgifter och är du intresserad, kontakta oss via e-post så återkommer vi med mer information.

Mail: norrkoping@veteranpoolen.se

För kunds räkning söker vi nu efter medarbetare inom träindustrin!

Arbetsuppgifterna avser i första hand paketering av utgående gods men kan komma att varieras med lättare vaktmästartjänster beroende på behov.  Uppstart är i april och sträcker sig över sommaren 2018 med eventuell förlängning samt inhopp vid vakans och sjukdom bland den ordinarie personalen.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin, är självständig i ditt arbete, lite praktiskt lagd och har god social kompetens.

Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar.

Kontakt: ring 0470-72 32 20 eller mail: Belinda.hagervik@veteranpoolen.se

För kunds räkning söker vi nu dig som är pensionär, bor i Värmland, Sörmland eller Västmanland och är examinerad studieväglerade med minst 5 års erfarenhet för ett spännande uppdrag.

Start i maj månad, med omfattning av ca 20 h/månad per län. Uppdraget pågår under två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Kontakt: maila din intresseanmälan till jacob.almstedt@veteranpoolen.se

För ett större företags räkning söker vi nu en pensionerad Site Controller till Göteborg. Som site controller kommer du att ha följande huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för enheternas månads- och årsbokslut
  • Ansvara för enheternas rapportering
  • Koordinera enheternas upprättande av budget och löpande prognoser
  • Kvalitetssäkring av faktureringsprocessen på enheten
  • Uppföljning av fasta och rörliga kostnader samt initiativ till kostnadsbesparingar
  • Ansvara för resultat- och aktivitetsuppföljning, uppföljning av relevanta KPI: er
  • Administrera investeringar och anläggningsregister
  • Kvalitetssäkra områdets resultat tillhörande processer samt implementera centrala processer och projekt initierade av Business Controller
  • Bidra till att utveckla Finance & Admin-funktionen
  • Hjälpa till med allmänna ekonomiska uppgifter vid behov

För att passa för tjänsten ser vi gärna att du har en högre ekonomiutbildning, har arbetat med redovisning/controlling samt har ett strukturerat och analytiskt arbetssätt.

Du har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska och engelska samt god datorvana och erfarenhet av arbete i Officepaketet, främst då Excel. Har du erfarenhet av att jobba i Oracle är det meriterande. Vi ser också att du är prestigelös har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Du har en god förmåga att God förmåga att organisera och planera arbetet utifrån givna tidsramar samt förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt.

Intresserad?

Ring 031-18 88 69 eller maila goteborg.centrum@veteranpoolen.se.

Vi söker nu dig som har kunskap om Cashguard eller liknande kassahanteringssystem och är sugen på att jobba lite extra i olika matvarubutiker i Göteborgstrakten.

Vill du veta mer eller ansöka, ring 031-18 88 69 eller maila goteborg.centrum@veteranpoolen.se.

För kunds räkning söker vi efter erfaren fastighetsskötare med erfarenhet till centrala Norrtälje. Uppdraget startar igång i april och sträcker sig över sommaren 2018. För mer information kontakta oss!

Kontakt: ring 0176-29 45 96, eller maila norrtalje@veteranpoolen.se

Vi söker för kunds räkning en receptionist som älskar serviceyrket och som sprider härlig energi till både gäster och kollegor. Som receptionist kommer du att vara en viktig del av hotellet och har en genuin känsla för att genom personligt bemötande ge bästa möjliga service.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du är självständig i lugnare perioder. Du är en sann lagspelare och hjälper dina kollegor där det behövs.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett måste, tyska är en meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom branschen.

Tjänsten är start snarast under hotellets rekryterings period. Så uppdraget kan vara över sommaren.

Arbetstiderna är enligt ett fyraveckors-schema med 10 kvällspass (kl. 15.30 – stängning (oftast före midnatt) och 10 dag pass från kl. 06.45 vardagar och 07.45 helger till 15.30). På en fyraveckors-period är schemat lagt så att varje medarbetare i receptionen har två helger helt ledigt, en helg med dag pass och en helg med kvällspass.

Lön enligt avtal.

Kontakt: ring 036-71 13 37, eller maila jonkoping@veteranpoolen.se

Vill du vara med och påbörja en spännande förändringsresa för företag som är på stark tillväxt? Är du redovisningsekonom med stor kunskap om svenska och övriga nordiska redovisningsregler? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

I rollen som CFO ansvarar du för att redovisningen håller hög kvalitet i enlighet med gällande lagar och regelverk, och du arbetar med hela flödet i redovisningen. Du ansvarar för koncernredovisning, koncernkonsolidering, avstämningar, kostnadsuppföljning, kvartalsrapportering, månads-, kvartals och årsbokslut för koncernen samt årsredovisning. Du kommer att rapportera till företagets VD. Företaget har sitt ekonomikontor i Värnamo men verksamhet i hela länet. Placering är i Värnamo men man kommer att kunna jobba från Jönköping ett antal dagar i veckan.

Meriterande om man har kunskap i affärssystem IFRS då företaget kommer att byta till detta.

Start snarast och tills företag rekryterat en fast CFO.

Kontakt: ring 036-71 13 37, eller maila jonkoping@veteranpoolen.se

Företagskund söker nu en pensionerad löneadministratör för arbete som återkommande resurs för att göra löner 2–5 dagar per månad. Det är löner för framförallt företag och organisationer alltifrån 3 löner upp till 30 löner per företag och månad. Bör ha någon koll på lagarna som hanterar anställnings- och semesterregler samt gärna kollektivavtal. Start så snart som möjligt.

Arbetet gäller både tjänstemän och kollektivanställda.

Kontakt: ring 031-18 88 69, eller maila goteborg.centrum@veteranpoolen.se

För kunds räkning söker vi markanläggare med erfarenhet att lägga sten och bygga mur. Meriterande om du även kan köra grävmaskin och maskiner som krävs för arbete. Har du även jobbat med dränering av hus är detta meriterande.

Arbete vid behov från kund men stort behov kommer att vara nu under sommaren. För mer info så kontakta oss.

Kontakt: Ring 036-71 13 37 eller maila till jonkoping@veteranpoolen.se

För kunds räkning söker vi en pensionerad mekaniker till företag som servar allt från trädgårdsmaskiner till fyrhjulingar.

Start snarast, arbetstiderna är oregelbundna vid behov från kund.

Meriterande erfarenheter om man jobbat med både 2- och 4-taktsmotorer.

Kontakt: Ring 036-71 13 37 eller maila till jonkoping@veteranpoolen.se

För ett Visby-företag söker vi en person som kan jobba med mark- och entreprenadarbeten. Det ska vara någon med branscherfarenhet. Gärna någon som har maskinförarbevis för lastmaskin och/eller YKB. Arbetstiden är flexibel, början när vårsäsongen börjar.

Intresserad? Kontakta Gunnel Lindby på 0498-23 00 10, 0707-32 06 26 eller via mail på gotland@veteranpoolen.se

För ett fastighetsbolag i Visby söker vi en fastighetstekniker på heltid för en period. Någon som kan lite av varje, helst el- och rör samt styr och reglerteknik.

Intresserad? Kontakta Gunnel Lindby på 0498-23 00 10, 0707-32 06 26 eller via mail på gotland@veteranpoolen.se

Nu söker vi en pensionerad körskolelärare i Borås/Bollebygd som kan hoppa in och stötta vår kund under hektiska perioder. Låter det intressant? Ring eller maila så berättar vi mer om uppdrag och villkor. Varmt välkommen!

Kontakt: 033-13 97 00, boras@veteranpoolen.se

Nu söker vi en pensionerad fastighetstekniker som kan hjälpa vår kund med löpande underhåll av fastighet. Tjänsten är på 40-50% löpande, placering i Strömsund. Ring oss så berättar vi mer.

Kontakt: 063-660 55 80, ostersund@veteranpoolen.se

Nu söker vi en pensionerad kalkylator för deltidsuppdrag. I arbetsuppgifterna ingår att räkna på anbud för större anläggningsjobb, ta in priser från leverantörer  och ta fram underlag för att kunna ge ett bra anbud. Du bör ha erfarenhet av datasystemet MAP.

Placering: Arbetet sker på kundens kontor i Gunnilse, finns även möjlighet att jobba hemifrån.

Bakgrund/Utbildning: För att passa för uppdraget bör du ha jobbat med anläggning eller byggproduktion. Du kan ha varit platschef inom bygg och har räknat på jobb.

Kontakt: 031-21 77 30, goteborg.ostra@veteranpoolen.se

Pensionerad svetsare sökes till ett företag i Uppsalaområdet för arbete inom bygg och montering. Behörighet inom 1090 är meriterande.

Med start så snart som möjligt.

Kontakt: 018-12 36 40, uppsala@veteranpoolen.se

Nu söker vi en erfaren resurs som kan hålla i en kompetenskartläggning inom IT. Du bör ha erfarenhet av av pedagogik inom IT-området.  Erfarenhet av Windows och Officepaketet är meriterande, samt viss kunskap om databashantering och programmering.

Omfattning: Heltid under fyra treveckorsperioder under våren.

Kontakt: Ring 063-660 55 80 eller maila ostersund@veteranpoolen.se

Arbetsuppgifter består av att reparera och underhålla företagets maskiner och utrustning.
På företaget rör det sig om olika typer av maskiner, allt från tvättmaskiner till torkar. Transportband och vikmaskiner.

Meriterande om man har kunskap om maskiner och pneumatik då mycket är styrt via detta. Även en del elektronik.

Arbetsgrad: Varierande omfattning beroende på behov, start i överenskommelse med kund. Ordinarie arbetstid är dagtid mån-fre, arbete på kvällar och helger kan förekomma. Lön enligt avtal.

Kontakt: Ring 036-71 13 37 eller maila till jonkoping@veteranpoolen.se

Byggbranschen går för högtryck och det skapar även mycket jobb för företagens som sysslar med isolering. Har du erfarenhet av detta och är sugen på att bistå de yngre talangerna med din erfarenhet under några timmar i veckan för uppdrag i regionen.

Omfattning: Arbetstid & uppdrag kan anpassas efter önskemål.

Kontakt: Ring 011-10 32 00, eller maila: norrkoping@veteranpoolen.se

För kunds räkning söker vi maskinförare, grävmaskinsförare samt anläggare för arbeten i Göteborgsområdet.  B-körkort samt erfarenhet av maskiner för utemiljö (plogbil, trädgårdsmaskiner, sopbil/traktor) är meriterande.

Omfattning: kortare och längre inhopp vid behov.

Kontakt: Ring 031-21 77 30 eller maila goteborg.ostra@veteranpoolen.se

Veteranpoolen är ett tjänste- och bemanningsföretag med lokalkontor över hela landet. Vi erbjuder bland annat tjänster inom fastighetsservice, kontorsservice, lager & logistik, ekonomi, försäljning och kundtjänst. Våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som arbetar med stor glädje på sina egna villkor.