Trädbeskärning Växjö

Om du behöver hjälp med trädbeskärning i Växjö så hör av dig till oss på Veteranpoolen. Vi erbjuder inte bara yrkesmän, men även erfarna veteraner som kan trädgårdsarbete och trädbeskärning. De vet hur de ska gå till väga för att träden ska växa vackert och ge bra frukt efteråt.

Metod för att beskära träd

När vi på Veteranpoolen timmar träd så använder vi oss av JAS-metoden vilket innebär att innan de vilar för vinter beskärs träden. Sensommaren och tidig höst är lämpligaste tiden och träden klarar beskärningen bättre. En fördel är även att det är lättare att ha koll på hur träden mår och om annan insats behöver göras.

Det kommer givetvis att förekomma avfall under beskärningen, och det kan vi hjälpa dig att forsla bort det. Men detta är tyvärr inte berättigat för att använda RUT-avdrag.

Vill du boka oss på Veteranpoolen för att beskära dina träd?

Är du intresserad av att utnyttja våra tjänster så fyller du i enkäten här på vår hemsida så kommer någon av oss ta kontakt med dig. Det går även alldeles utmärkt att ringa till ditt närmaste kontor om så skulle önskas.

Informera oss lite om vad du vill att vi ska göra för dig, som antal träd som ska trimmas samt vilken sort. Vi kommer att matcha ihop uppdraget med rätt veteran som sedan kommer höra av sig till dig så att ni tillsammans kan bestämma vilken tid som passar bäst för jobbet. Om verktyg saknas så kan du meddela oss så att veteranen tar med sig verktyg.

Vi önskar nöjda kunder både när det gäller service och kostnad. Just därför så kan du utnyttja det RUT-avdrag som går att välja. Det betyder att du kan använda avdrag på tjänster som ingår i hushållsarbeten. Trädbeskärning berättigar för avdrag sedan i augusti 2016. Just därför behöver du bara tala om när du bokar att du önskar använda RUT-avdrag. Vi på Veteranpoolen står till din tjänst.