Gräsklippning i Växjö

GräsklippningBehöver du hjälp med gräsklippning och trädgårdsskötsel i Växjö? Kanske känner du att tid och ork inte räcker till.
Det är där vi på Veteranpoolen kommer in i bilden. Hos oss finner du flera duktiga veteraner som har många års erfarenhet av trädgårdsskötsel. Vi tar hand om alla sorters uppdrag som du ger oss, stora som små. Vi är lyhörda inför dina önskemål och behov. Vill du ha kontinuerlig hjälp från oss är det dessutom alltid samma person som utför arbetet, så att du kan vara trygg i vetskapen om att det blir noggrant och effektivt gjort.

Exempel på vad vi gör:

  • Klipper och trimmar buskar och häck
  • Krattar grusgångar
  • Klipper gräs
  • Krattar och forslar bort höstlöv
  • Rensar rabatter och planteringar
  • Beskär träd

När vi arbetar med din trädgård så använder vi oss av de trädgårdsredskap och den gräsklippare du har hemma. Om du behöver komplettera dessa, så kan vi hjälpa dig att köpa eller hyra dessa genom oss.

Beställ trädgårdsarbete så här:

Fyll i intresseanmälan här intill och beskriv uppdraget, eller ring till vårt lokalkontor i Växjö på telefonnummer 0470-72 33 94 och berätta för oss om vad det är för arbete du vill ha utfört. Utifrån din beskrivning försöker vi sedan hitta rätt kompetens åt dig. Du kontaktas sedan av en veteran vi bedömt som lämplig för dina behov, så ni tillsammans kan gå igenom och planera arbetet som skall utföras. Efter att detta är gjort skickar vi en offert till dig för godkännande. Offerten baseras på det underlag som du och vår veteran tillsammans har kommit fram till. När du accepterat offerten är det bara att sätta igång med arbetet.

Våra veteraner har lång erfarenhet när det gäller trädgårdsskötsel, både privat och yrkesmässigt.
Veteranpoolens resurs består av arbetsglada pensionärer som fortsatt att erbjuda sina tjänster för att de vill och kan. De disponerar själva sin tid och väljer ut de uppdrag de vill åta sig, vilket borgar för att du anlitar en motiverad och noggrann trädgårdsmästare när du anlitar via oss.