Städning i Växjö

Bor du i Växjö och behöver hjälp med städning av ditt hem?
Vi på Veteranpoolen kan erbjuda dig städhjälp av olika slag. Våra resurser är kompetenta och skickliga lokalvårdare med erfarenhet av städning. Det spelar ingen roll om du behöver hjälp kontinuerligt eller anlitar oss för en engångstjänst. Vi anpassar städningen efter vad du har för behov och det är samma person som kommer hem till dig när du anlitar oss för återkommande uppdrag.

 

stadning-hojdareI vår veckostädning ingår att:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Våttorka
  • Putsa speglar
  • Tömma sopor
  • Dammtorka hyllor och möbler
  • Rengöra vitvaror och köksinredning
  • Städa toalett- och duschutrymmen

Fönsterputsning är också något vi erbjuder och den tjänsten kan du beställa separat.

Innan vårt första besök kan det vara en god idé att se över städmaterial, vi använder oss av det du tillhandahåller på plats när vi arbetar för dig. Om det finns behov av något särskilt material eller medel kan vi ordna detta vid förfrågan på förhand.
Efter vår första städning hos dig kan vi uppskatta tidsåtgången för kommande uppdrag.

Så här anlitar du städhjälp av Veteranpoolen i Växjö:

Ring till oss på vårt lokalkontor, numret är 0470-72 33 94, eller fyll i webbformuläret här intill. Beskriv uppdraget, vad du vill ha hjälp med, husets storlek och eventuella särskilda önskemål.
Vi skapar oss en bild av dina behov och matchar sedan dessa mot ett flertal passande profiler i vår resurspool för att hitta rätt veteran för jobbet. Denne kontaktar sedan dig för planering av uppdraget, och utifrån detta underlag skickar vi dig en offert för godkännande. När du accepterat denna kan arbetet börja.

Hos oss på Veteranpoolen arbetar många skickliga lokalvårdare med lång erfarenhet av städning. Veteranerna som arbetar för oss är alla i pensionsåldern men har valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De erbjuder nu dig sin tid, yrkesskicklighet och kompetens.