Snickare i Växjö

flipp_generiskBehöver du renovera ditt hus i Växjö, eller är du sugen på att bygga en altan? Då ska du kontakta oss på Veteranpoolen. Hos oss finner du hantverkare med lång erfarenhet av snickeri, antingen genom yrkesbakgrund eller  många års praktisk tillämpning i övrigt. Våra skickliga veteransnickare kan hjälpa dig med både små och stora projekt. Vi är alltid lyhörda inför dina behov och önskemål.

Några exempel på vad vi gör:
  • Bygger en altan
  • Byter dörrar och fönster
  • Sätter upp och tar ned innerväggar
  • Genomför byte av fasad
  • Sätter upp staket

Vi använder oss av de verktyg du har hemma. Om du inte äger mer avancerade maskiner, som slipsmaskin eller motorsåg, och detta behövs så kan dessa hyras genom oss. Om du är i behov av assistans gällande frakt eller materialinköp, eller har funderingar på olika konstruktioner så hjälper vi dig gärna med detta också. Vi kan även forsla bort eventuellt byggavfall när arbetet är klart.

Så här anlitar du en snickare hos Veteranpoolen:

Antingen fyller du i intresseanmälan som du hittar här på vår hemsida, eller ringer direkt till oss här på vårt lokalkontor i Växjö och beskriver uppdraget.
Vi söker sedan bland våra resurser för att hitta en passande snickare för just ditt uppdrag.
Den veteran som passar in på din beskrivning kontaktar sedan dig och ni kan tillsammans gå igenom arbetet som skall utföras. Ni bestämmer vad som ska göras och hur det ska utföras på bästa sätt. Vi sätter alltid dina önskemål främst.

Vi har här på Veteranpoolen samlat personalresurser som besitter en stor kompetens erfarenhet när det gäller snickeri. Våra veteraner är yrkesskickliga människor som passerat pensionsåldern men ändå fortsatt att jobba för att de vill och kan. De väljer själva ut sina uppdrag, vilket garanterar dig en motiverad och skicklig snickare när du anlitar hjälp från oss.