Målare i Växjö

Måleri, målareBor du i Växjö och vill måla om din fastighet? Då ska du kontakta oss på Veteranpoolen. Här finner du personer som är skickliga målare både genom yrkesbakgrund och flera års egen erfarenhet. Våra målare utför både små och stora projekt, vi är lyhörda inför dina önskemål och uppdragets omfattning bestämmer du själv.

Exempel på vad vi kan måla:

  • Fasaden
  • Listverk och dörrar
  • Fönster
  • Innerväggar, tak och golv
  • Staket
  • Altaner och balkonger

För ett gott resultat krävs ett bra förarbete. Det innebär att man bör spackla, slipa och täcka över golv och lister. Allt detta ordnar givetvis vi.
När vi arbetar hos dig använder vi oss av de verktyg och det material du tillhandahåller. Skulle det dock vara något särskilt som behöver införskaffas, eller om du behöver råd vid inköp, så kan vi erbjuda våra tjänster även där. Finns behov av en målarställning så kan du till exempel hyra denna via oss.

Att anlita en målare hos Veteranpoolen är enkelt

Det är bara att fylla i webbformuläret intill och beskriva ditt ärende, eller så kan du ringa till vårt lokalkontor i Växjö på telefonnummer 0470-72 33 94 och berätta för oss om vad det är du behöver hjälp med. Utifrån din beskrivning söker vi igenom våra resurser för att hitta en passande veteranmålare för ditt uppdrag. Denne kontaktar sedan dig så att ni tillsammans kan planera arbetet. Efter detta skickar vi dig en offert för godkännande och sedan är det upp till dig när arbetet skall påbörjas.

På Veteranpoolen arbetar många veteraner med stor kompetens inom måleri. De är alla pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. Det innebär att du när du anlitar våra tjänster alltid kan vara trygg i vetskapen om att arbetet blir utfört av en noggrann och erfaren målare.