Veteranpoolen Värnamo

Vi servar: Anderstorp, Gislaved, Gnosjö, Sävsjö, Skillingaryd, Smålandsstenar, Vaggeryd, Värnamo, Vetlanda

Adress: Ringvägen 38, 331 43 Värnamo | Karta →
Tel: 0370-430 80
E-post: varnamo@veteranpoolen.se
Öppettider: måndag-torsdag 9-16, fredag 9-14
Kontaktpersoner
Ellinor Johansson
Johanna Bergbom
Karl Bergbom

Öpppet hus för inskrivna veteraner.

Datum: 3 oktober 2018, kl. kl 14.00.
Vi träffas på kontoret för lite fika och samtal.

Besökstider !

Tis-Tors kl: 10.00-13.00

Övrig tid finns vi på telefon (9.00-16.00)

Vi är ofta ute hos våra kunder. Svarar vi inte så lämna ditt telefonnummer så återkommer vi så snart vi är på plats. Du kan nå oss när som helst genom att fylla i formuläret här till höger – eller skicka ett mail till varnamo@veteranpoolen.se, så kontakter vi dig. Vill du besöka oss på kontoret, Ringvägen 38 är våra öppettider normalt tisdag till torsdag 10:00- 13:00. Från Värnamokontoret servar vi också Sävsjö och  Vetlanda. Vi söker fler veteraner från dessa orter men vi är redan idag redo att ta alla typer av uppdrag.

Fler jobbsugna pensionärer sökes!

Är du ålders- eller avtalspensionär och sugen på att jobba extra. Hos oss jobbar du på dina egna villkor, får gemenskap, nya utmaningar och lön som sätter guldkant på tillvaron. Ring oss eller fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Just nu söker vi lite extra efter dig som vill jobba med:

  • hantverk som t ex måleri, snickeri, el och vvs
  • trädgård som t ex klippa gräs, beskära träd och klippa häckar
  • hushållsnära tjänster som t ex städ, ledsagning och barnpassning
  • … men även andra talanger & proffs är välkomna att höra av sig.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid.Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast.Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Våra privatreferenser

“Snabbt, effektivt och noggrant”

“Jag vill skriva och berätta om hur nöjda vi är med arbetet som Lennart utförde hos oss igår. Snabbt, effektivt och noggrant. Vi är sååå nöjda! Hälsa och tacka Lennart för ett mycket gott utfört arbete och dessutom hans glada humör och trevliga sätt. Vi kommer definitivt att anlita honom igen när det blir så dags. :-)”

Varma hälsningar
Anna o Micke i Kvarntorpet