Veteranpoolen Varberg

Vi servar: Varberg

Adress: Östra Vallgatan 97, 432 43 Varberg | Karta →
Tel: 0340-806 07
E-post: varberg@veteranpoolen.se
Öppettider: Mån - Tors 08.00 - 16.00 Fredagar endast telefon
Kontaktpersoner
Tom Jönsson

Välkommen till Veteranpoolen Varberg

Veteranpoolen i Varberg drivs av Tom Jönsson. Kontoret i Varberg är öppet  Måndag-Torsdag 08.00-16.00. På Fredagar nås vi via telefon, mejl eller att du fyller i intresseanmälan här bredvid.

I vårt härliga gäng av Veteraner finns erfarenhet, kunskap och en vilja att att göra skillnad. Hos oss hittar du bland annat: snickare, målare, elektriker, murare, trädgårdskunniga, proffs på städning, hjälp med dator/IT, hjälp i hemmet av olika slag – promenader/ledsagning, strykning, barnpassning, matlagning etc. Vi utför även flyttningar och flyttstädningar.

Är du inskriven veteran? Klicka här för att komma till vår uppdragslista

Flexibel bemanning för företag

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid.Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Veteraner sökes!

Veteranpoolen växer och vi behöver därför förstärka organisationen med nya veteraner.  Därför söker vi bland annat hantverkare av alla slag, trädgårdsintresserade och dig som vill hjälpa till i hem med städning och andra sysslor. Vi söker även dig som vill jobba i skolan, avlasta i företag med olika funktioner, chaufförer, administratörer, lokalvårdare, maskinförare mm.

Du är ålders- eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge. Att du även tjänar lite extra pengar gör ju inte saken sämre. Hos oss arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret här till höger på hemsidan, eller ring mig idag.

 

 

 

 

 

Våra privatreferenser

“Nu kommer mamma ut två timmar i veckan”

“Vår mamma bor på Solhaga i Falkenberg sedan 2 år tillbaka. Hon trivs bra och får bra omhändertagande men personalen har inte så mycket tid för att gå ut med henne.Hon promenerade varje dag under sitt tidigare liv och vi märkte hur hennes balans och kondition försämrades allt eftersom tiden gick. Så fick vi tips om att i Falkenberg finns personer som gärna går ut med pensionärer som inte annars kommer.

Vi vände oss till Veteranpoolen och där hjälpte de oss att hitta en dam som gärna tar med mamma ut. Detta visade sig vara ett lyckokast för nu kommer mamma ut två timmar i veckan med en dam som är väldigt trevlig och hjälpsam. Vi är flera syskon men ingen har tid att besöka mamma så ofta p g a avstånd och arbete. Denna dam visade sig vara väldigt flexibel och uträttar andra ärenden tillsammans med mamma som t ex tar henne till frissan på stan, hjälper henne till optiker, fixar små inköp osv. Mamma är fysiskt rörlig men minnet hänger inte med och kan inte klara sig på egen hand utanför Solhaga. För de här tjänsterna betalar vi men det är det värt. Mammas kondition och humör har blivit mycket bättre. Dessutom känns det så bra för oss barn att veta att mamma njuter av att få komma ut på promenad och även vara delaktig i olika ärenden.

Jag rekommenderar er som har anhöriga som sitter på äldreboende och inte får komma ut i naturen och i friska luften att ta kontakt med Veteranpoolen. Mamma blir glad för stunden och hennes balans och kondition har blivit mycket bättre.”

Hälsningar
Louise Sibelius