Veteranpoolen Varberg

Vi servar: Varberg

Adress: Östra Vallgatan 97, 432 43 Varberg | Karta →
Tel: 0340-806 07
E-post: varberg@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar kl.9.00-17.00
Kontaktpersoner
Tom Jönsson

Veteraner sökes!

bli-en-i-vart-gang

Är du ålders- eller avtalspensionär och intresserad av att jobba extra som veteran? Hos oss arbetar du på egna villkor, får nya arbetskamrater och tjänar extra pengar.

Just nu söker vi särskilt dig som vill jobba med hantverk, måleri, städning eller barnpassning. Vill du veta mer? Fyll i formuläret här till höger på hemsidan, eller ring mig idag.

Välkommen till Veteranpoolen Varberg

Veteranpoolen i Varberg drivs av Tom Jönsson. Vi har öppet vardagar kl.9.00-17.00. Varmt välkommen!

Är du inskriven veteran? Klicka här för att komma till vår uppdragslista

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid.Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast.Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Hemtjänst

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering.Våra anställda har alla genomgått särskild utbildning som även pågår kontinuerligt och alla har lämnat godkända utdrag ur belastningsregistret, bär ID-kort och har tystnadsplikt. Bor du i en kommun som infört kundval i hemtjänsten och Veteranpoolen är certifierad som utförare kan du välja oss. Din hemtjänstavgift påverkas inte av vem du väljer som utförare, avgiften betalar du som vanligt direkt till kommunen. För mer information, kontakta ditt lokala kontor.

Våra privatreferenser

“Nu kommer mamma ut två timmar i veckan”

“Vår mamma bor på Solhaga i Falkenberg sedan 2 år tillbaka. Hon trivs bra och får bra omhändertagande men personalen har inte så mycket tid för att gå ut med henne.Hon promenerade varje dag under sitt tidigare liv och vi märkte hur hennes balans och kondition försämrades allt eftersom tiden gick. Så fick vi tips om att i Falkenberg finns personer som gärna går ut med pensionärer som inte annars kommer.

Vi vände oss till Veteranpoolen och där hjälpte de oss att hitta en dam som gärna tar med mamma ut. Detta visade sig vara ett lyckokast för nu kommer mamma ut två timmar i veckan med en dam som är väldigt trevlig och hjälpsam. Vi är flera syskon men ingen har tid att besöka mamma så ofta p g a avstånd och arbete. Denna dam visade sig vara väldigt flexibel och uträttar andra ärenden tillsammans med mamma som t ex tar henne till frissan på stan, hjälper henne till optiker, fixar små inköp osv. Mamma är fysiskt rörlig men minnet hänger inte med och kan inte klara sig på egen hand utanför Solhaga. För de här tjänsterna betalar vi men det är det värt. Mammas kondition och humör har blivit mycket bättre. Dessutom känns det så bra för oss barn att veta att mamma njuter av att få komma ut på promenad och även vara delaktig i olika ärenden.

Jag rekommenderar er som har anhöriga som sitter på äldreboende och inte får komma ut i naturen och i friska luften att ta kontakt med Veteranpoolen. Mamma blir glad för stunden och hennes balans och kondition har blivit mycket bättre.”

Hälsningar
Louise Sibelius