Trädbeskärning Uppsala

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med trädbeskärning i Uppsala? Vi på Veteranpoolen hjälper dig gärna! Vi har den rätta erfarenheten av trädgårdsarbete och vet hur man beskär träden på rätt sätt. Vill du att dina träd ska vara friska så att de kan växa vackert och bära utsökt frukt är det oss du ska vända dig till.

JAS är det bästa för friska träd

När vi arbetar använder vi den godkända JAS-metoden som får träden att hålla sig starka och friska. Metoden går ut på att vi beskär träden när de är som tåligast, vilket är efter sommaren när vi börjar gå mot kallare tider. Träden tål alltså mer och det går även lättare att kolla om de har blivit angripna av objudna gäster. Då kan vi ge dem extra vård och klippa fler grenar om det behövs.

Efter arbetet samlar vi gärna ihop allt avfall och för bort. Dock ingår denna tjänst inte i RUT-avdraget. Vi ställer också upp med att ge träden extra vård vid behov.

För att boka Veteranpoolen för trädbeskärning i Uppsala gör så här:

För att boka oss går du in på vår webbsida och ger fyller i en intresseanmälan. Du kan även välja att ringa direkt till vårt lokala kontor.

Ge oss utförlig information om själva uppdraget och hur många träd det rör sig om. Vi matchar sedan arbetet med en av våra erfarna veteraner, som hör av sig till dig snarast möjligen.

Tillsammans kommer ni överens om när det passar bäst att uppdraget utförs. Säg även gärna till om du redan har verktyg vi kan använda eller om vi ska ta med detta.

Du ska alltid bli nöjd med vårt utförda arbete, det gäller även priset. Därför är vi glada över att kunna erbjuda RUT-avdrag när du bokar trädbeskärning via oss. Det är en tjänst som godkänts för RUT-avdrag så sent som i augusti 2016. När du bokar oss för beskärning av dina träd ber vi dig tala om att du vill nyttja avdraget i samband med bokningen, så fixar vi det direkt.