Företagsbemanning i Umeå

Behöver du hjälp att hitta bemanning i Umeå med omnejd? Veteranpoolen är det självklara valet och vi hjälper dig att hitta rätt resurs för jobbet. Våra kompetenta veteraner kan snabbt och smidigt vara på plats för att stötta din organisation när det behövs som mest. Veteranerna har ett helt yrkesliv av kunskap som bara väntar på att bli använd.

Tjänster inom företagsbemanning i Umeå

Kock & restaurang

Letar du efter en kock till din restaurang eller ditt storkök? Vi kan hjälpa dig att hitta rätt person och har flera erfarna och mycket kompetenta veteraner som snabbt kan vara lösningen på dina problem.

Kallskänka

Veteranpoolen kan utan problem bistå med personalresurser för jobb som kallskänka, vilket är ett jobb som kräver stor kunnighet och noggrannhet. Vi har resurser med lång och stor erfarenhet som gärna assisterar dig och ditt företag när det behövs. Dina önskemål ligger alltid till grunden för vår matchning och bemanning.

Chaufför

Veteranpoolen erbjuder företagsbemanning som hjälper dig och din organisation med bemanning av erfarna och kompetenta chaufförer. Veteranerna är flexibla och kan ofta snabbt och lätt vara på plats och sätta igång med uppgifterna, och tack vare sin långa yrkeserfarenhet är de mycket lättlärda och har stor förståelse för yrket.

Bygg

Vi erbjuder alla olika typer av personal inom byggbranschen via vår stora pool av kunnig och erfaren personal. Veteranpoolen hjälper dig gärna och erbjuder erfaren och noggrann personal som kan hjälpa till med alla typer av uppgifter inom byggen såsom maskinförare, snickare, hantlangare och VVS-montörer. Vi har även kompetenta elektriker och byggmästare i vår pool, kontakta oss för att få veta mer.

Värd/Värdinna

Oavsett om du behöver hjälp av en värd eller en värdinna på lång eller kort basis kan Veteranpoolen hjälpa till. Våra resurser är alla utåtriktade och trevliga, med stor kunskap och erfarenhet från liknande uppdrag och ofta med lång yrkeserfarenhet i ryggen.

Hyr bemanning i Umeå genom Veteranpoolen:

Kom i kontakt med oss antingen via intresseanmälan här på hemsidan eller genom att kontakta vårt lokala kontor här i Umeå. Beskriv uppdraget och hur och när just du behöver hjälp, så gör vi vårt bästa för att hitta en snabb och fungerande lösning.