Företagsbemanning i Sundsvall

Behöver du personal till ditt företag? Veteranpoolen har kompetent och erfaren personal som snabbt kan infinna sig på arbetsplatsen. Tack vare våra veteraners mångåriga arbetslivserfarenhet behöver du inte känna någon oro eller stress för att introduktion och anpassning till yrkesrollen tar tid – tvärtom så är vår personal förberedd och sätter sig snabbt in i sin nya roll. Oavsett det handlar om säsongsbehov eller för att täcka sjuk personal så kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig med företagsbemanning i Sundsvall och Timrå.

Inom vår pool finns kompetent personal inom alla tänkbara områden, här följer ett litet urval av uppdragsområden:

Restaurang

Vi kan erbjuda dig skickliga kockar så väl som erfaren serveringspersonal redo att infinna sig omgående på din arbetsplats.

Lagerarbete

Du kan smidigt hyra all typ av personal för lagerarbete via oss. Våra truckförare har lång erfarenhet och övrig personal anpassar sig lätt till olika lager och branscher.

Försäljning

Du som letar extra försäljare till företaget har hittat rätt. Veteranpoolen erbjuder dig en smidig lösning på personalbristen, våra veteraner inom området har sälj i ådrorna och behöver sällan någon avancerad introduktion.

Andra områden som vi inte nämner individuellt kan vara allt från ekonomi och administration till städservice och tjänster inom ingenjör och teknik. Kontakta oss för att få veta mer om vår resursbredd.

Så här hyr du företagsbemanning i Sundsvall via Veteranpoolen

Du fyller enkelt i intresseenkäten du finner här på hemsidan och skickar in den till oss. När vi sedan har gått igenom din förfrågan och tagit fram en kandidat kommer du att höra från oss. Det går också bra att ringa oss på kontoret måndag till fredag från kl. 09:00 till 16:00. Önskar du maila in din förfrågan kan det göras till sundsvall@veteranpoolen.se.

Tänk på detta

För att vi ska kunna matcha din förfrågan med våra resurser inom bemanning är det oerhört viktigt att du ger oss en god bild av uppdraget. Det kan vara allt från tjänsten i helhet till bransch och företagskoncept. Detta underlättar för oss och ger oss de bästa förutsättningarna till att kunna erbjuda dig som kund ett skräddarsytt förslag med en veteran som uppfyller era önskningar och behov på allra bästa sätt.