Veteranpoolen Sundsvall

Vi servar: Härnösand, Stöde, Sundsvall, Timrå

Adress: Norravägen 40, 856 50 Sundsvall | Karta →
Tel: Du når oss på 060-744 53 00
E-post: sundsvall@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag - torsdag 09:00-16:00 och fredag 09:00-14:00
Kontaktpersoner
Eva Sunninge
Carola Panes
Jonas Panes

Veteraner som jobbar i örebro

Varmt välkommen till Veteranpoolen i Sundsvall

Om vi inte svarar får du gärna tala in ett meddelande eller skicka ett mail, så kontaktar vi dig så snart vi hinner. Hjärtligt välkommen till oss och vårt glada gäng.

Fler jobbsugna pensionärer sökes

Är du ålders- eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer. Eller skicka in en intresseanmälan genom att fylla i formuläret till höger.

När du har blivit inskriven och haft ditt första uppdrag blir du en del av vårt glada gäng. Här hos Veteranpoolen arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Hemservice för äldre

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering. Samma person varje gång. Välkommen till Veteranpoolen Sundsvall!

Bemanning

Bemanning i Sundsvallsområdet på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen Sundsvall som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Våra referenser


Dagens ros i Sundsvalls Tidning