Veteranpoolen Stenungsund

Vi servar: Orust, Stenungsund, Tjörn

Adress: Ängsvägen 7B, 444 31 Stenungsund | Karta →
Tel: 0303-814 40
E-post: stenungsund@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag-fredag kl. 09.00-16.00
Kontaktpersoner
Håkan Olsson
Hans Lorentzon

Sätt lite guldkant på din vardag!

Stressad? Veteranpoolen Stenungsund hjälper dig med städning, fönsterputs, sy gardiner, måla om , passa barnen, baka , städa bilen, köra till tippen, skotta snö…och mycket mycket mer!

Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Vi söker veteraner

Är du ålders- eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta Veteranpoolen, ditt lokala kontor. Här arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs. Gärna boende på Tjörn och Orust.

Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Personlig omsorg

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering.Våra anställda har alla genomgått särskild utbildning som även pågår kontinuerligt och alla har lämnat godkända utdrag ur belastningsregistret, bär ID-kort och har tystnadsplikt. Bor du i en kommun som infört kundval i hemtjänsten och Veteranpoolen är certifierad som utförare kan du välja oss. Din hemtjänstavgift påverkas inte av vem du väljer som utförare, avgiften betalar du som vanligt direkt till kommunen. För mer information, kontakta ditt lokala kontor.

Våra privatreferenser

“Jag vill verkligen rekommendera att använda Veteranpoolen som ett komplement”

“Jag vill verkligen rekommendera att använda Veteranpoolen som ett komplement till hemvården. Med Veteranpoolen som hjälp på dagarna har hemvården skärpt till sig.”
– Per Jacobsson, Stenungsund