Veteranpoolen Skövde

Vi servar: Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro

Adress: Mariestadsvägen 86, 541 45 Skövde | Karta →
Tel: 0500-41 01 08
E-post: skaraborg@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar 8-16 på telefon.
Kontaktpersoner
Jan Kinell

Välkommen till Veteranpoolen Skövde

Vi har öppet vardagar mellan kl. 8-16 på telefon. Öppet för besök måndagar och onsdagar mellan 9-12. Du kan även göra din intresseanmälan här på hemsidan så återkommer vi så snart vi kan.

Bemanning/rekrytering

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Hemservice

Vi erbjuder service med det där lilla extra, inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering. Våra anställda har alla genomgått särskild utbildning som även pågår kontinuerligt och alla har lämnat godkända utdrag ur belastningsregistret, bär ID-kort och har tystnadsplikt. Bor du i en kommun som infört kundval i hemtjänsten och Veteranpoolen är certifierad som utförare kan du välja oss. Din hemtjänstavgift påverkas inte av vem du väljer som utförare, avgiften betalar du som vanligt direkt till kommunen. För mer information, kontakta ditt lokala kontor.