Trädbeskärning Sigtuna

Sigtuna är en stad med gamla anor och vars miljö är kulturhistoriskt värdefull. Dess innerstad består av gamla, låga hus omgivna av lummiga trädgårdar. Vi på Veteranpoolen förstår värdet i att bevara detta och hjälper dig mer än gärna att underhålla dina träd på bästa tänkbara sätt, år efter år. Vi erbjuder dig yrkesmän och veteraner med flera års erfarenhet inom trädbeskärning och trädgårdsarbete. Vi vet hur man beskär träden på bästa sätt för att få dem att bli dekorativa och fylliga eller för att bära frukt. Berätta för oss vad du vill uppnå med dina träd och vi ser till att ordna det åt dig!

JAS-metoden

Trädbeskärning i Sigtuna är ett arbete som vi på Veteranpoolen tar på största allvar. I och med det stora intresse som finns för stadens miljö gör vi vårt allra bästa för att resultatet ska passa in i stadsplanen. Vi arbetar utifrån JAS-metoden, vilket betyder att all trädbeskärning sker på sensommaren och under tidig höst. Fördelarna med denna metod är flera, bland annat att det är bevisat att träden mår bäst av att beskäras precis innan de går in i sin vintervila. Under denna tid är det också enklare för oss att upptäcka om träden är angripna av ohyra. Vi kan då snabbt göra en bedömning om huruvida vi behöver kapa av grenar eller utföra en behandling för att eliminera angreppen.

Boka Veteranpoolen för trädbeskärning

För att göra en bokning hos oss behöver du fylla i kontaktformuläret som finns på vår hemsida. Ange vad du behöver hjälp med och en av våra medarbetare kommer kontakta dig så att ni tillsammans kan komma överens om alla detaljer. Du kan också ringa till vårt lokala kontor.

RUT-avdrag för trädbeskärning

När du anlitar oss för att beskära dina träd kan du sedan augusti 2016 använda dig av RUT-avdraget och på så sätt få skatteavdrag för våra tjänster. Det här gör att tjänsten blir mer prisvärd för dig. För att ta del av detta är det viktigt att du talar om för oss redan när du bokar att du vill göra RUT-avdrag så att vi är medvetna om det och tydligt kan ange det på fakturan.