Företagsbemanning i Sigtuna

Letar du effektiv hjälp med bemanning? Då har du hittat rätt. Vi på Veteranpoolen erbjuder dig kompetent personal som snabbt sätter sig in i uppdraget, alltid med glad och positiv attityd. Oavsett om det handlar om säsongsbehov eller sjukdom så hjälper vi dig att få kontroll över situationen på arbetsplatsen. Inom vår resurspool hittar du erfarna och duktiga människor som alltid matchas utifrån just dina behov och önskemål till uppdraget.

Vi erbjuder veteraner inom alla tänkbara områden, några exempel på tjänster vi bemannar är bland annat:

 • Restaurangpersonal
  I vår pool finns allt från duktiga kockar till serveringspersonal med lång arbetslivserfarenhet i branschen.
 • Chaufförer
  Veteranpoolens chaufförer har många körtimmar i ryggen efter ett erfaret arbetsliv inom branschen. Du kan känna dig trygg i att anlita våra veteraner, oavsett det gäller ett snabbt inhopp eller längre behov.
 • Lagerpersonal
  Den som har behov av extra personal till lagerverksamhet kan smidigt hyra lagerarbetare via oss. Vi har både licensierade truckförare och erfarna lagerarbetare.
 • Säljare och demonstratörer
  Ska du lansera en ny produkt? Då har vi en praktisk personallösning för dig. Inom sälj och demonstration kan vi erbjuda dig erfarna säljare och duktiga demonstratörer som garanterar dig att produkten säljs in på bästa möjliga sätt.

Andra områden där vi kan hjälpa dig med bemanning är exempelvis översättning, ekonomi, kontorsstädning och administration.

Hur går man tillväga för att hyra företagsbemanning i Sigtuna via Veteranpoolen?

Det enklaste är att fylla i intresseenkäten du hittar här direkt på hemsidan och du kommer därefter höra från oss så snart som möjligt. Den som personligen vill kontakta oss kan ringa in till kontoret i Sigtuna på telefonnummer 08-59251050. Vi har även en mailadress där vi kontinuerligt svarar på inkommande mail, skicka din förfrågan till sigtuna@veteranpoolen.se.

Hur väljs veteranerna ut?

All vår personal jobbar utifrån sina egna villkor, vilket innebär att de själva väljer vilka uppdrag de tar sig an. När vi på Veteranpoolen får in en uppdragsförfrågan från dig som kund är det viktigt att den innehåller information om behov och önskemål så att vi på bästa sätt kan matcha dessa med vår personal.