Företagsbemanning i Östersund

Behöver ni hjälp med att hitta bra bemanningspersonal till era företag? På Veteranpoolen har vi kompetent personal som kan hjälpa till med det mesta inom olika företag. Vi kan snabbt vara på plats om ni behöver hjälp med kort varsel. Våra veteraner har lång erfarenhet inom ett flertal områden och vi har många kompetenser som gärna hjälper er.

Några av våra tjänster inom företagsbemanning i Östersund:

  • Kock och restaurang – Serveringspersonal, kallskänka eller kock med flera
  • Chaufför – Vana chaufförer som snabbt kan sätta sig in i nya arbeten
  • Bygg – Våra veteraner har arbetat med allt från snickare till VVS-montörer, maskinförare, målare och många fler yrken
  • Värd/Värdinna – Vi har veteraner med lång erfarenhet inom sina områden

Vi kan hjälpa till med personal så som projektledare, ekonom, översättare, jurist, arkitekt, administratör, kundbokare, sekreterare, trafikvärd, butikspersonal och mycket mer därtill. Det lättaste sättet att ta kontakt med oss är genom att fylla i vår intresseanmälan på hemsidan. Vi har veteraner med många erfarenheter och stora kunskaper som kan vara värdefulla för era företag att ta del av. Genom att boka företagsbemanning i Östersund via Veteranpoolen kan ni vara säkra på att få värdefull personal som engagerar sig i era företag och tillför kunskaper som kan vara dyrbara för företagens utveckling.

Såhär bokar du företagsbemanning i Östersund:

Du tar kontakt med oss på Veteranpoolen genom att ringa oss på nummer 063-660 55 80 eller via vårt formulär på hemsidan. Fyll i intresseanmälan och beskriv vad det är just ni behöver hjälp med så ser vi till att hitta en passande veteran som gärna tar på sig uppdraget. Våra veteraner väljer själva hur mycket dem vill arbeta och är glada över att få sina kunskaper uppskattade av företag. Därav är Veteranpoolen ett bra alternativ till andra bemanningsföretag i Östersund då vi erbjuder personal med lång arbetslivserfarenhet och stora kunskaper samt kompetenser inom ett flertal områden.