Veteranpoolen Öland

Vi servar: Borgholm, Färjestaden, Mörbylånga, Öland

Adress: Trångsundsvägen 20 A, 393 56 Kalmar | Karta →
Tel: 0485-503 505
E-post: kalmar@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar kl 9-16. Öppet för besök i Kalmar måndagar, onsdagar och torsdagar kl 9-13
Kontaktpersoner
Ulf Björn

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Våra referenser


Så här säger Christian Persson VD för Eventbyrån Partykompaniet i Sverige AB:

PK Logotyp JPEG

“Tack för ett gott samarbete när vi hade mycket event kring jultid och behövde förstärkning. Vi återkommer snart med nya uppdrag… ”

 Så här säger Lars-Gunnar Gårdö på Kompetenstjänst AB (fd kommunutbildning)

Kompetenstjänst_jpg

”Vi genomför hundratals kurser och konferenser runt om i landet och hämtar duktiga kursvärdar från bland andra Veteranpoolen i Kalmar.  Veteranpoolen ger oss alltid bra personal med gedigen erfarenhet av vår bransch.”Så här säger Joacim Stolth, försäljningschef på Runelandhs om Veteranpoolen:

runelandhs (2)

“Vi på Runelandhs har använt Veteranpoolen många gånger och på många olika sätt. Allt ifrån upppackning av möbler, golvläggning och snickeri till montering av produkter i olika sammanhang. Många gånger är det svårt att hinna med att åka till avfallsanläggningen då är det kanon att använda veteranpoolen!”P&E Förvaltning

Kort beskrivning av uppdraget:
Skötsel av parkering på Hansa City, Kalmar på helgerna.

Varför valde kunden Veteranpoolen:
Pålitligt kvalité till rätt pris. Pålitlighet och lyhördhet har gjort att vårt val har blivit Veteranpoolen!

Lars Blixte
P&E Persson Förvaltning i Sydost AB