Veteranpoolen Norrtälje

Vi servar: Norrtälje

Adress: Gäddvägen 1, 761 44 Norrtälje | Karta →
Tel: 0176-29 45 96, mobil 070-957 06 45
E-post: norrtalje@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar mellan kl. 9-16 på telefon
Kontaktpersoner
Birgitta Hagerud
Sofie Jansson

Välkommen till Veteranpoolen Norrtälje

Vi är många ambitiösa och yrkesskickliga veteraner som gärna hjälper dig få ihop vardagen. Hemma hos dig kan vi bl a städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, tvätta och stryka, passa barn, vara läxhjälp och sällskap till dig som är äldre. På arbetsplatsen erbjuder vi kompetens och erfarenhet och kan bemanna de flesta poster på företaget som t ex sekreterare, chaufför, snickare, lagerarbetare eller något annat mellan himmel och jord som just du önskar hjälp med. Vi  håller på och förstärker vår pool med personer som är duktiga på att måla och snickra . Även Du som vill ha trädgårdsuppdrag till anmäl dig redan nu till oss. Vi söker kontinuerligt personer som tycker att det är kul att städa hemma hos våra privata/företag kunder. Vi söker också till våra företagskunder: sjuksköterskor, ekonomiassistenter, programmerare, städerskor med mera.

Företagsbemanning på bra villkor

Låt oss hjälpa till med det där lilla extra som frigör tid till det din personal är bäst på. Tex se över din bilpark med tankning, tvättning, transport till service e.t.c. Ring oss redan idag så berättar vi mer hur vi kan avlasta dig och din personal. Fler exempel på tjänster som vi gärna utför: * Vikariera i receptionen * Bokföra * Fixa konferensrummet * Handla lunch * Städa förrådet eller hela kontoret * Sätta upp nya hyllor * Transporter * Kontorsservice som att handla, hålla fint i fikarum och gemensamma utrymmen etc * Listan kan göras hur lång som helst Beroende på hur kvalificerad arbetsuppgiften är priset varierande de flesta uppdrag faktureras i intervallet 270-375 SEK per timme exklusive moms. Offerter lämnas gärna. * Vi fakturerar bara faktisk tid. * Inga inställelseavgifter * Korta kontraktstider * Certifierat bemanningsföretag

I Norrtälje erbjuder vi

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Sällskap till äldre Vi kompletterar hemtjänsten med det där lilla extra som sällskap till läkaren, promenader, eller kanske bara en kopp kaffe i trevligt sällskap. Kontakta oss så berättar vi mer! Tjänsten ger rätt till rut-avdrag.

Vi söker veteraner

Är du ålders- eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta Veteranpoolen Uppsala! Här arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs. Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig.