Veteranpoolen Norrköping

Vi servar: Finspång, Norrköping, Söderköping

Adress: Repslagaregatan 19 (plan 4), 602 25 Norrköping (hörnet Repslagaregatan / Kristinagatan) | Karta →
Tel: 011-10 32 00
E-post: norrkoping@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar 08:00-17:00 (kontoret är inte alltid bemannat så ring gärna innan besök).
Kontaktpersoner
Morgan Allard

Välkommen till Veteranpoolen Norrköping

 

Vi är ambitiösa och yrkesskickliga veteraner som gärna hjälper dig få ihop vardagen. Hemma hos dig kan vi bl a fixa trädgården, städa, snickra, utföra elinstallationer, måla, tvätta och stryka, passa barn, vara läxhjälp och sällskap till dig som är äldre.

 

På arbetsplatsen erbjuder vi kompetens och erfarenhet och kan bemanna de flesta poster på företaget som t ex sekreterare, chaufför, snickare, lagerarbetare eller något annat mellan himmel och jord som just du önskar hjälp med.

För dig som är företagare öppnas nya möjligheter till snabb flexibel hjälp när det kör ihop sig vid sjukdom, arbetstopp och semester. Helt utan bindningstider eller startavgifter. Kontakta oss för ett möte så berättar vi gärna mer om hur ni kan smarta upp er bemanning på företaget.

För dig som är en livspusslande Norrköpingsbo finns det nu möjligheter att få snabb och trevlig hjälp med allt från trädgårdsskötsel och hantverk till olika former av hushållsnära tjänster. Välkommen med din förfrågan redan idag!

Och för dig som är jobbsugen pensionär finns möjlighet att jobba på dina egna villkor – och själv bestämma hur mycket, med vad och när det passar. Självklart med både lönegaranti och försäkring. Ansök idag så är du med på vår spännande resa från början.