Veteranpoolen Motala

Vi servar: Borensberg, Motala, Vadstena

Adress: Drottninggatan 50, 591 27 Motala | Karta →
Tel: 0141-521 25, Mobil: 073-8152285 Faxnr: 0141-208285
E-post: motala@veteranpoolen.se
Öppettider: Vardagar 09.00-16.00, övrig tid lämna meddelande så hör vi av oss så fort vi kan.
Kontaktpersoner
Marie Lindberg

Välkommen till Veteranpoolen Motala

Du hittar oss på Drottninggatan 50, våning 3 (gamla brandstationen). Våra öppettider  är 9.00 – 16.00. Övrig tid lämna ett meddelande på telefonen eller gör en intresseanmälan här på hemsidan, så återkommer jag så fort som möjligt.

Nya medarbetare sökes

Vi söker Dig som  är avtals- eller ålderspensionär och som vill ha socialt utbyte och samtidigt tjäna lite extra pengar, på egna villkor. Har du erfarenhet inom hantverksyrken såsom målning, tapetsering, snickerier/byggarbete, murning och VVS? Då är du en av de personer vi söker. Vi behöver även Dig som är duktig och tycker det är kul att jobba i trädgårdar. Veteraner som utför trädbeskärning och häckklippning, och som innehar motorsågskörkort, är särskilt eftertraktade. Våra företagskunder efterfrågar bland annat veteraner som jobbat med utbildning ( ex vis lärare) även ekonomer och fastighetsskötare. Och tycker du om att städa, putsa fönster, flyttstäda m.m. så finns stora möjligheter att få uppdrag hos oss.

Godkänd som utförare av hemtjänst, hemservice.

Motala kommun har kundval inom hemtjänst enligt Lagen Om Valfrihetssystem (LOV). Syftet med det fria valet är att du som är i behov av hjälp och stöd i hemmet ska kunna välja utförare av beviljad hemtjänst. Kundvalet ger dig möjlighet att välja utifrån vad som är viktigt för dej. Din hemtjänstavgift påverkas inte av vem du väljer som utförare.

Varför välja Veteranpoolen?

  • Vårt koncept, äldre som hjälper äldre, har stor insikt och förståelse för behovet av stöd och hjälp i det egna hemmet när man blivit äldre
  • All vår personal är i en ålder nära den äldre med allt vad det innebär av erfarenhet, igenkännande, gemenskap och socialt utbyte
  • Flexibel, trygg och pålitlig resurs
  • Träffa samma person så ofta som möjligt och därigenom bygga förtroende

 

NÄR DET ÄR DAGS ATT BYGGA OM HEMMA FIXAR VI JOBBET!

Veteranpoolen erbjuder snickeri, målning, altanbygge, tapetsering m.m. De flesta av dessa tjänster är berättigade till ROT avdrag, du måste då äga din fastighet.  Inga startavgifter eller bindningstider.

 

NÄR DU ELLER EN ANHÖRIG BEHÖVER HJÄLP MED VARDAGSYSSLOR!

Veteranpoolen erbjuder bland annat veckostädning, storstädning, inköp, promenader med en fast hand vid sin sida, assistans vid ex vis läkarbesök, fönsterputsning m.m. Löpande uppdrag eller vid ett enstaka tillfälle. Mixa och matcha bland våra tjänster utifrån era behov. Samma resurs vid varje tillfälle. Inga startavgifter eller bindningstider.

FÖRETAGSBEMANNING!

Veteranpoolen bemannar på dina villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom många områden. Vi ställer upp från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Inga startavgifter eller bindningstid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver så hjälper vi er.

ÄR DU ÅLDERS- ELLER AVTALSPENSIONÄR OCH KÄNNER ATT DU HAR MER ATT GE?

Bli en i vårt glada gäng i Motala!

Vi söker dig som vill arbeta på egna villkor, få socialt utbyte och tjäna extra pengar. Har du erfarenhet inom hantverksyrken, duktig på allt inom trädgårdsarbete, gärna motorsågkörkort, och även du som tycker det är roligt med att hjälpa till i hemmet som att veckostäda, putsa fönster, flyttstädning m.m.. Då finns stor efterfrågan för din kompetens

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Veteranoolen

Våra privatreferenser

“Vi är mer än nöjda”

Vi har haft hantverkshjälp av 2 st veteraner, Julle och Weine. Renovering av uthus samt upprustning av garage. Vi är mer än nöjda av deras jobb. Har rekommenderat dom vidare. Vi ska ta en paus i byggandet nu, men kommer att anlita dom igen för nya projekt.”

– Håkan och Kristina Birgersson, Motala