Veteranpoolen Mariestad

Vi servar: Gullspång, Hova, Mariestad, Töreboda

Adress: Kungsgatan 7, 542 22 Mariestad | Karta →
Tel: 0501-38 53 39
E-post: skaraborg@veteranpoolen.se
Öppettider: På telefon måndag-fredag 08:00-16:00. Öppet för besök torsdagar 9-13
Kontaktpersoner
Jan Kinell

Välkommen till Veteranpoolen Mariestad!

Våra öppettider för telefon vardagar 8-16, kontoret är öppet för besök torsdagar mellan klockan 9-13.

Vi är din hjälp i vardagen

Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Städning

Behöver du lite extra hjälp i vardagen? Vi hjälper många hushåll i Mariestad med veckostädning. Våra veteraner har lång erfarenhet och många husmorsknep att ta till för de mest envisa fläckarna. Vi hjälper även gärna till med t.ex. flyttstäd och grovstäd. Tack vare RUT-avdraget blir det mycket prisvärt att få lite hjälp där hemma.

Hantverk

Dags att bygga en ny altan, eller börjar kanske färgen flagna på garaget? Veteranpoolen utför både större och mindre måleri- och snickeriarbeten i Mariestad. Vi är snabbt på plats och kan erbjuda både erfarna yrkeshantverkare för mer komplicerade jobb och händiga personer som löser de mer vardagliga uppdragen.

Trädgårdsarbete

Vi klipper gräs och häckar, rensar ogräs och kör bort avfall. Med Veteranpoolens hjälp får du snart den finaste trädgården i grannskapet. Vi hjälper även många kunder med trädbeskärning. Kontakta oss för att boka eller få mer information.

Företagsbemanning och fastighetsservice i Mariestad

Veteranpoolen bemannar företag i de flesta branscher. Ekonomi, lager, kundvärdar eller chaufförer – våra veteraner har lång erfarenhet och kan snabbt vara på plats vid arbetstoppar eller vid sjukluckor. Vi hjälper också bostadsrättsföreningar över hela Mariestadsområdet med löpande fastighetsunderhåll och fastighetsservice. Kontakta oss för mer information.

 

Vi söker veteraner i Mariestad!

Är du ålders- eller avtalspensionär? Är du sugen på nya utmaningar och socialt utbyte? Hos Veteranpoolen Mariestad jobbar du på egna villkor, du väljer själv vilka uppdrag du tackar ja till och får självklart lön som sätter guldkant på vardagen. Våra kunder söker din kompetens! Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig, eller ring oss direkt så bokar vi en tid för intervju.