Veteranpoolen Malmö

Vi servar: Bjärred, Burlöv, Löddeköping, Malmö, Staffanstorp, Svedala, Trelleborg, Vellinge kommun.

Adress: Stadiongatan 65, 217 62 Malmö | Karta →
Tel: 040-53 02 12
E-post: malmo@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag-torsdag kl 09.00-16.00 Fredag 09.00-13.00
Kontaktpersoner
Rolf Nilsson
Anki Davidson
Kerstin Nordin
Tommy Mårtenzon – Försäljningschef

Välkommen till Veteranpoolen Malmö

Våra öppettider är måndag-torsdag kl 09.00-16.00, fredag 09.00-13.00.

Vi är ofta ute hos våra kunder och veteraner. Så om vi inte har möjlighet att svara, lämna ditt namn och telefonnummer i telefonsvararen, eller fyll i intresseanmälan så återkommer vi så snart som möjligt.

Företagsbemanning på bra villkor
– certifierat bemanningsföretag

Vi kan ställa upp med kort varsel för såväl enklare som för mer kvalificerade tjänster. Du binder inte upp dig för fler timmar än du behöver då vi varken har startavgifter eller bindningstider. Ring oss så bokar vi ett möte och går igenom just ditt specifika behov. Gammal är äldst!

Vill du bli en i vårt gäng?

Är du ålders eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge? Kontakta oss. Här arbetar du på egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på det du gör.

Din erfarenhet och kompetens behövs!

Har du sett över ditt facility management-behov?

Malmö– Som företagare med möjligheten att delvis vara verksam från mitt lokalkontor har jag ett bra komplement i Veteranpoolen. Varje onsdag kommer Kerstin Nordin och utför dels hushållsnära tjänster dels kontorsgöromål åt mitt företag. På förmiddagen är det exempelvis tvätt och städning. På eftermiddagen är det arkivering, bokföring och informationsinhämtning. Varje månad får jag två fakturor. En till mig privat med rutavdrag och en till mitt företag. Hur duktig och effektiv Kerstin är vill jag inte skriva för då får hon kanske för många alternativa erbjudanden. För mig och mitt företag ger detta samarbete flexibilitet och att jag kan fokusera på min verksamhet men ändå ha fritid. Det har hänt att jag förutom Kerstin hyrt in fler personer från Veteranpoolen när det varit mycket på gång.
– Mats Persson/Malmö

Service till dig som är lite äldre

Vi erbjuder service med det där lilla extra för dig som är äldre. Inköp, matlagning, städning, tvättning och assistans, alltid utfört av någon i en ålder nära din, till en fast timdebitering. Vi har flera duktiga veteraner som gärna tar uppdrag med ledsagning/promenader. Vi hjälper medmänniskor till ett aktivare och mer socialt liv. Arbetet varierar med allt ifrån att vi åker med till frisören, sjukbesök, teaterbesök eller en promenad i parken. Skräddarsy ditt behov! Våra anställda har lämnat godkända utdrag ur belastningsregistret, bär ID-kort och har tystnadsplikt.

Till dig som är eller vill bli veteran

Är du avtals eller ålderspensionär och saknar trevliga kollegor, sociala kontakter och extra pengar som kan ge guldkant i tillvaron? Veteranpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har en mängd olika uppdragsgivare, som behöver hjälp med de mest skiftande uppgifter, det är privatpersoner såväl som företag. Fortfarande intresserad?

Anmäl ditt intresse, fyll i intresseanmälan till höger..

Våra referenserVåningen & Villan

Dags att sälja våningen eller villan? Våningen & Villan har sju kontor i Skåne (Tre i Malmö, Lund, Helsingborg, Svedala och Höllviken) och är en av de marknadsledande mäklarfirmorna i regionen. Boka en kostnadsfri värdering här av din bostad eller ring 040-98 11 77. Om du säljer din bostad med Våningen & Villan kan du köpa fyra timmars arbete för endast 1 495:- där du kan välja mellan städning, fönsterputsning och trädgårdshjälp, eller varför inte mixa? Veteranpoolen använder din städut­rustning och vår egen miljövänliga all­rengöring. Har du något specialmedel som skall användas till vissa ytor i ditt hem använder vi naturligtvis det.

Så fort du har talat med din mäklare om dina önskemål kontaktar vi dig för att boka en lämplig tid. Behöver du fler timmar än de som ingår i paketet går det bra att beställa det vid vårt samtal. Med Veteranpoolen är allting möjligt! Vi hjälper dig att få ihop vardagspuss­let, utan startavgifter eller långa bindningstider och du får (om du vill) samma resurs varje gång.
Goodpoint AB

Vi på Goodpoint driver ett konsultkontor här i Malmö och har många småsaker som vi inte riktigt hinner med. Det är viktigt för oss att det ser trevligt ut här, både för oss själva och när vi får besök från kunder. Till vår hjälp har vi nu fått Kerstin från Veteranpoolen. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi får av henne. Hon är alltid glad och trevlig när hon kommer hit och framförallt lyhörd och tillmötesgående. Som en bonus ser hon till att vi äter ordentligt med frukt! Vi är verkligen supernöjda med Kerstin!

Goodpoint ABApelöga AB

“Som nybliven företagare känner man sig ibland vilsen. När mitt företag, bildbyrån Apelöga AB, behövde hjälp i uppstartsfasen fick vi via Veteranpoolen hjälp av Rolf Andersson, som har mångårig erfarenhet av business. Vi har haft stor nytta av Rolf som vi träffar med ojämna mellanrum, och nu har fokus förskjutits: Uppstartsfasen är avklarad, nu är företaget i en expansionfas. Det känns spännande!”

Adam Haglund
Apelöga ABAction People Skåne/Halland

Vi är ett företag som arbetar med Action Marketing. En stor del av vårt arbete består av att representera varumärken i samband med butiksaktiviteter inom dagligvaruhandeln. De flesta av våra uppdrag är förlagda till slutet på veckan och med tyngdpunkt runt lönehelger. Att alltid leverera bra personal till våra kunder är A & O – de representerar dessutom vårt varumärke. Vid sjukdom och arbetstoppar använder vi sedan en tid tillbaka Veteranpoolen i Malmö och Helsingborg, med mycket lyckat resultat. Vi har nu ett fast antal livsmedelscertifierade kvinnor som jobbar för oss vid behov. Alltid med positiv inställning och med mycket goda säljresultat. För oss fungerar det toppen – vi har hittat ett bra samarbete som vi är mycket nöjda med.”

Carina och Mia, Action People Skåne/HallandCitysign

“En lyckad entreprenör och företagare bör alltid ha klart för sig vad visionen är och hur han/hon medvetet nå dit. För det är visionen som är drivkraften och den stora vinsten som alla vi entreprenörer jagar, medan det är den dagliga målstyrningen ser till att vi hamnar där. För vår del på CITYSIGN har vår vision alltid varit klar och tydlig, utmaningen har istället varit att veta hur vi ska ta oss dit och vad vi ska fokusera på dagligen.

Tack vare Veteranpoolen och Rolf Andersson, har vi kunnat komma igång med just målstyrningsprocessen på ett effektivt sätt. Rolfs kunskaper, ärlighet och insikter hjälper oss varje dag att komma närmare mot målet. Vi på CITYSIGN och jag personligen kan stark rekommendera Veteranpoolen.”

Med vänliga hälsningar
Simón Polakof, VD, CITYSIGNLennart var mycket duktig och löste alla problem

Vill tacka för den tid som ni hjälpte oss med en vikarierande vicevärd.
Lennart var mycket duktig och löste alla problem som kom upp på ett utomordentligt trevligt sätt. Vi uppskattade hans insatser och kommer att återkomma till sommaren om vi skulle behöva en semestervikarie.

HSB Brf. Gasverket i LundVåra privatreferenser

“Tack än en gång för Er insats”

Undertecknad vill på detta sätt tacka Veteranpoolen i Malmö för deras utomordentliga service och kundbemötande. Speciellt Kerstin Nordins trevliga bemötande i telefon samt inte minst Rogert som utförde måleriarbetet. Så ni som behöver hjälp med diverse saker, rekommenderar jag till hundra procent Veteranpoolen i Malmö. Hos Veteranpoolen gäller ROT & RUT. Tack än en gång för Er insats.

Tony 


“Veteranpoolen rules”

Vill bara säga tack till Martina och dom två Veteranerna som kom och hjälpte mig idag!! Den ene är en av dom två som joxade och räddade mig med ”en-för-hissen-för-stor-soffa. Allt funkade perfekt i dag! Veteranpoolen rules!! J Hälsa dom från mig och tacka!!!

Bästa hilsen, Christina S


“rekomenderar er till vänner och bekanta”

Vi tackar för ett väl utfört arbete. Rekommenderar er till vänner och bekanta.

Med vänlig hälsning Kjell och Eva Nilsson


“Vilken enastående herre”

“Jag vill tacka så oerhört mycket för Dusan och tacka självaste Dusan. Vilken enastående herre! Han har gjort ett kanon och helhjärtat arbete! Jag kan inte prisa honom nog! Vi behövde hjälpen med trädgården i allra högsta grad och vi är så oerhört glada för den otroliga service vi fick:)”


“Utmärkt utförd flyttstädning”

“Hej, jag vill tacka för en utmärkt utförd flyttstädning igår. Hälsa personalen att de förutom ett vänligt bemötande också kunde hantverket!”

Med vänliga hälsningar,
Birgitta Andersson Edbrink, Senior Advisor

 


“Makalöst bra jobb”

“Jag har just fått min trädgård fixad av Torbjörn Holst. Ville bara säga att det var ett makalöst bra jobb. Tusen tack för det.”
– Anna-Maria Edgren – Lund