Veteranpoolen Lund

Vi servar: Kävlinge, Lomma, Lund

Adress: Stadiongatan 65, 217 62 Malmö | Karta →
Tel: 040-53 02 12
E-post: malmo@veteranpoolen.se
Öppettider: Måndag-torsdag kl. 09:00-16:00 Fredag 09:00-13:00
Kontaktpersoner
Anki Davidson
Kerstin Nordin
Tommy Mårtenzon – Försäljningschef

Välkommen till Veteranpoolen Lund

Måndag – Torsdag kl 09.00-16.00 Fredag 09.00-13.00

Vi är ofta ute hos våra kunder och veteraner. Så om vi inte har möjlighet att svara, lämna ditt namn och telefonnummer i telefonsvararen, eller fyll i intresseanmälan så återkommer vi så snart som möjligt.

 

Företagsbemanning på bra villkor
– certifierat bemanningsföretag

Vi kan hjälpa till med bemanning vid  “arbetstoppar”. Vi kan vara på plats med kort varsel och du binder inte upp dig för fler timmar än du behöver. Genom att använda en yrkeserfaren Veteran skapar du en kostnadseffektiv lösning!

I vår pool finns säljare, eventpersonal, administratörer, ekonomipersonal, demonstratriser, lärare, jurister, sjukvårdpersonal, veteraner med VD och ledningserfarenhet, chaufförer, fastighetsskötare, hantverkare. Listan är lång…

Vill du bli en i vårt gäng?

Julmingel 3

Är du ålders- eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge. Kontakta oss på tel 040-530 212. Här arbetar du på egna villkor, får gemenskap med likasinnade och

bekräftelse på det du gör.

Din erfarenhet och kompetens behövs!

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast. Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.

Våra referenserVåningen & Villan

Dags att sälja våningen eller villan? Våningen & Villan har sju kontor i Skåne (Tre i Malmö, Lund, Helsingborg, Svedala och Höllviken) och är en av de marknadsledande mäklarfirmorna i regionen. Boka en kostnadsfri värdering här av din bostad eller ring 040-98 11 77. Om du säljer din bostad med Våningen & Villan kan du köpa fyra timmars arbete för endast 1 495:- där du kan välja mellan städning, fönsterputsning och trädgårdshjälp, eller varför inte mixa? Veteranpoolen använder din städut­rustning och vår egen miljövänliga all­rengöring. Har du något specialmedel som skall användas till vissa ytor i ditt hem använder vi naturligtvis det.

Så fort du har talat med din mäklare om dina önskemål kontaktar vi dig för att boka en lämplig tid. Behöver du fler timmar än de som ingår i paketet går det bra att beställa det vid vårt samtal. Med Veteranpoolen är allting möjligt! Vi hjälper dig att få ihop vardagspuss­let, utan startavgifter eller långa bindningstider och du får (om du vill) samma resurs varje gång.
Goodpoint AB

Vi på Goodpoint driver ett konsultkontor här i Malmö och har många småsaker som vi inte riktigt hinner med. Det är viktigt för oss att det ser trevligt ut här, både för oss själva och när vi får besök från kunder. Till vår hjälp har vi nu fått Kerstin från Veteranpoolen. Vi är mycket nöjda med hjälpen vi får av henne. Hon är alltid glad och trevlig när hon kommer hit och framförallt lyhörd och tillmötesgående. Som en bonus ser hon till att vi äter ordentligt med frukt! Vi är verkligen supernöjda med Kerstin!

Goodpoint ABApelöga AB

“Som nybliven företagare känner man sig ibland vilsen. När mitt företag, bildbyrån Apelöga AB, behövde hjälp i uppstartsfasen fick vi via Veteranpoolen hjälp av Rolf Andersson, som har mångårig erfarenhet av business. Vi har haft stor nytta av Rolf som vi träffar med ojämna mellanrum, och nu har fokus förskjutits: Uppstartsfasen är avklarad, nu är företaget i en expansionfas. Det känns spännande!”

Adam Haglund
Apelöga ABAction People Skåne/Halland

Vi är ett företag som arbetar med Action Marketing. En stor del av vårt arbete består av att representera varumärken i samband med butiksaktiviteter inom dagligvaruhandeln. De flesta av våra uppdrag är förlagda till slutet på veckan och med tyngdpunkt runt lönehelger. Att alltid leverera bra personal till våra kunder är A & O – de representerar dessutom vårt varumärke. Vid sjukdom och arbetstoppar använder vi sedan en tid tillbaka Veteranpoolen i Malmö och Helsingborg, med mycket lyckat resultat. Vi har nu ett fast antal livsmedelscertifierade kvinnor som jobbar för oss vid behov. Alltid med positiv inställning och med mycket goda säljresultat. För oss fungerar det toppen – vi har hittat ett bra samarbete som vi är mycket nöjda med.”

Carina och Mia, Action People Skåne/HallandCitysign

“En lyckad entreprenör och företagare bör alltid ha klart för sig vad visionen är och hur han/hon medvetet nå dit. För det är visionen som är drivkraften och den stora vinsten som alla vi entreprenörer jagar, medan det är den dagliga målstyrningen ser till att vi hamnar där. För vår del på CITYSIGN har vår vision alltid varit klar och tydlig, utmaningen har istället varit att veta hur vi ska ta oss dit och vad vi ska fokusera på dagligen.

Tack vare Veteranpoolen och Rolf Andersson, har vi kunnat komma igång med just målstyrningsprocessen på ett effektivt sätt. Rolfs kunskaper, ärlighet och insikter hjälper oss varje dag att komma närmare mot målet. Vi på CITYSIGN och jag personligen kan stark rekommendera Veteranpoolen.”

Med vänliga hälsningar
Simón Polakof, VD, CITYSIGNLennart var mycket duktig och löste alla problem

Vill tacka för den tid som ni hjälpte oss med en vikarierande vicevärd.
Lennart var mycket duktig och löste alla problem som kom upp på ett utomordentligt trevligt sätt. Vi uppskattade hans insatser och kommer att återkomma till sommaren om vi skulle behöva en semestervikarie.

HSB Brf. Gasverket i LundVåra privatreferenser

“Tack än en gång för Er insats”

Undertecknad vill på detta sätt tacka Veteranpoolen i Malmö för deras utomordentliga service och kundbemötande. Speciellt Kerstin Nordins trevliga bemötande i telefon samt inte minst Rogert som utförde måleriarbetet. Så ni som behöver hjälp med diverse saker, rekommenderar jag till hundra procent Veteranpoolen i Malmö. Hos Veteranpoolen gäller ROT & RUT. Tack än en gång för Er insats.

Tony 


“Veteranpoolen rules”

Vill bara säga tack till Martina och dom två Veteranerna som kom och hjälpte mig idag!! Den ene är en av dom två som joxade och räddade mig med ”en-för-hissen-för-stor-soffa. Allt funkade perfekt i dag! Veteranpoolen rules!! J Hälsa dom från mig och tacka!!!

Bästa hilsen, Christina S


“rekomenderar er till vänner och bekanta”

Vi tackar för ett väl utfört arbete. Rekommenderar er till vänner och bekanta.

Med vänlig hälsning Kjell och Eva Nilsson


“Vilken enastående herre”

“Jag vill tacka så oerhört mycket för Dusan och tacka självaste Dusan. Vilken enastående herre! Han har gjort ett kanon och helhjärtat arbete! Jag kan inte prisa honom nog! Vi behövde hjälpen med trädgården i allra högsta grad och vi är så oerhört glada för den otroliga service vi fick:)”