Företagsbemanning i Luleå

Behöver du hjälp med att hitta personal i Luleå? Kontakta oss på Veteranpoolen! Vi lovar att ditt företag kommer att få den kompetenta personal som den behöver, allt enligt dina önskemål. Veteranerna vi erbjuder kan i princip omgående finnas på plats vid organisationsförändringar eller arbetstoppar för att erbjuda det stöd eller support som just ditt företag behöver. Personalen är mycket kunnig efter ett långt yrkesliv i samma eller liknande bransch som du verkar inom. Nedan följer ett urval av de tjänster vi kan erbjuda, men alla önskemål är välkomma och skräddarsydda lösningar är vår vardag.

Några tjänster inom företagsbemanning vi erbjuder

Kock & restaurang

Letar du efter kökspersonal eller kockar till din restaurang eller ditt storkök? Veteranpoolen är svaret och vi hjälper dig att hitta rätt personal på ett snabbt och smidigt sätt. Vi erbjuder kompetenta och mycket erfarna veteraner som snabbt kommer in i rutinerna och möter dina behov.

Kallskänka

Jobbet som kallskänka kräver fokus och noggrannhet, och våra veteraner bistår dig gärna inom området när behov uppstår. Veteranpoolen erbjuder bemanning som kommer med stor kompetens och mångårig erfarenhet inom yrket och branschen. Personalen kommer snabbt in i arbetsuppgifterna och kommer inte göra dig besviken.

Chaufför

Veteranpoolen erbjuder chaufförer av alla slag, med stor erfarenhet och med säkerhet som högsta prioritering. Ingen lång introduktion och upplärning behövs, vår personal har mångårig erfarenhet och hjälper gärna till hur och när du vill. Dina önskemål matchas mot våra resurser för att garantera att du får en chaufför med den erfarenhet och kompetens just du söker.

Bygg

Veteranerna som står till förfogande har lång och gedigen erfarenhet av byggbranschen och kommer snabbt att vara behjälpliga enligt dina önskemål. Vi har personal med specialistkunskap inom områden som maskinförare, VVS, snickeri och hantlangare, och dina önskemål matchas med tillgängliga resurser för att garantera bästa möjliga personal.

Värd/Värdinna

Veteranpoolen kan även erbjuda bemanning inom områden som värd/värdinna, där en veteran bistår ditt företag enligt hans eller hennes optimala kunskapsområde och du får en värd/värdinna som uppfyller alla dina önskemål.

Hyr bemanning i Luleå genom Veteranpoolen:

Kontakta oss genom att använda enkäten för intresseanmälan här på hemsidan eller ring till vårt lokala kontor här i Luleå. Beskriv uppdraget och vad just du behöver hjälp med, så matchar vi dig med en passande resurs.