Veteranpoolen Luleå

Vi servar: Älvsbyn, Boden, Kalix, Luleå, Piteå

Adress: Banvägen 10, 973 46 Luleå | Karta →
Tel: 0920-47 60 10, 073-748 29 61
E-post: lulea@veteranpoolen.se
Öppettider: Välkommen på mail & telefon
Kontaktpersoner
Mats Eriksson

Välkommen till Veteranpoolen Luleå

Behöver du hjälp i hemmet eller på företaget, eller är du pensionär och vill jobba på egna villkor? Veteranpoolen Luleå är en del av Sveriges största bemanningsfirma med endast pensionärer. Vi servar kunder i Luleå, Piteå, Boden, Kalix och Älvsbyn med omnejd. Ring eller fyll i din intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer!

Hantverk

Behöver du hjälp med målning, snickeri eller annat hantverk? Hos Veteranpoolen Luleå finns erfarna hantverkare som kan bygga ny altan, måla fasaden eller fixa och reparera runt i hemmet. Du vet väl att ROT-avdrag gäller för de flesta hantverkstjänster i hemmet, kontakta oss så berättar vi mer.

Städning

Hemstäd är en härlig vardagslyx, och tack vare RUT-avdraget behöver det inte bli så dyrt. Vi fixar veckostädning, vårstädning, fönsterputs och flyttstädning. Har du svårt att hinna med vardagen, eller börjar städarbetet bli tungt? Vi anpassar städningen efter dina önskemål och behov. Veteranpoolen erbjuder erfaren städhjälp i Luleå, Piteå, Boden och Älvsbyn. Våra veteraner har husmorstipsen som får ditt hem skinande rent!

Trädgårdsarbete

Klippa gräs och häckar, beskära träd, ta ner sly eller köra bort avfall – vi fixar de flesta trädgårdsarbeten. Vi kan också sköta husbevakning och löpande trädgårdsarbete om du reser bort över sommaren. Våra erfarna veteraner hjälper dig som bor i eller omkring Luleå, Piteå, Älvsbyn eller Boden.

Bemanning

För dig som är företagare i Luleå öppnas nya möjligheter till snabb flexibel hjälp när det kör ihop sig vid sjukdom, arbetstopp eller semester. Helt utan bindningstider eller startavgifter kan vi erbjuda erfarna resurser med kort startsträcka. Ekonomer, chaufförer, lagerarbetare, administratörer, kontorspersonal och mycket mer!

Jobba hos Veteranpoolen

Och för dig som är pensionär finns möjlighet att jobba på dina egna villkor – och själv bestämma hur mycket, med vad och när det passar. Självklart med både lönegaranti och försäkring.

Är du inskriven som veteran? Klicka här för att komma till uppdragslistan.