Veteranpoolen Ljungby

Vi servar: Älmhult, Lagan, Lidhult, Ljungby, Markaryd

Adress: Stationsgatan 2, Ljungby | Karta →
Tel: 0372-75 80 56
E-post: ljungby@veteranpoolen.se
Öppettider: Sommartider! Vi har öppet på telefon mellan 09.00-12.00 måndag-fredag under juli. Kontoret stängt för besök.
Kontaktpersoner
Mikael Bohlin

Företag som har valt Veteranpoolen Ljungby

Veteranpoolen Ljungby/Växjö arbetar med många olika företag, här kan du läsa om några av dem, Växjö Gardencenter, Handelskammaren, FonusHarrysGerths Elinstallationer & Samrepo.

Vi hjälper dig med Studenten, kalaset & bröllopet!

Våren, likaså sommaren närmar sig med en rasande fart! Till detta hör inte bara sol och slappa dagar då man kan ligga och dra sig i hammocken, eller?

Vi hjälper inte bara till i trädgården, vi ordnar med god mat och personal som servar gästerna före under och efter Studenten, sommarfesten eller bröllopet. Funderingar över vad ni ska bjuda på? Ingen fara, vi arbetar sida vid sida med Raskens Restaurang som lagar förstaklassig mat för alla tänkbara tillfällen! Har ni alldeles särskilda önskemål på hur menyn skall se ut? Ingen fara, Vi hjälper er att skräddarsy en meny som uppfyller era önskemål. Har ni några frågor eller funderingar är ni mer än välkomna att ta kontakt med oss!– Och du, en sak till. Det behöver inte bli så förbaskat dyrt, tjänsten går under RUT-avdraget.

 

Bemanning

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid.Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, ekonomi, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning mm.

Vi erbjuder

En kontakt – all kompetens. Vi kan komma med kort varsel och alltid till ett rimligt pris. När nöden är som störst är Veteranpoolen som närmast.Våra duktiga medarbetare, alla veteraner inom sitt område, kan hjälpa Dig när vardagspusslet inte vill gå ihop. Vi klarar det mesta från att måla om huset till att promenera med mormor.