Trädbeskärning Leksand

Det finns många sätt att göra din tomt vacker. Ett av dessa är att få träden beskurna vid rätt tidpunkt. Veteranpoolen har stor erfarenhet av den här typen av uppdrag och vi tillmötesgår på bästa sätt våra kunders förfrågan. Vår personalpool av duktiga yrkesmän och veteraner matchas med dina önskemål och behov och get dig ett riktigt prisvärt förslag. Vi kan erbjuda hjälp med trädbeskärning i Leksand med omnejd.

Beskära träden med JAS-metod

Vi har valt att arbeta utifrån JAS-metoden för att ge träden bästa möjliga förutsättningar till en frisk och välbehövd vintervila. Med JAS-metoden utför vi trädbeskärningen efter trädens blomning, fram mot slutet av sommarhalvåret. Vissa gånger kan det ske även i början av höstsäsongen beroende på väderförhållandena för tidpunkten.

Träd med ohyra

Vår personal inom trädgårdsarbete har lång erfarenhet av trädbeskärning och kan snabbt upptäcka eventuella angrepp på dina träd. Tack vare att man jobbar utifrån tidigare nämnda JAS-metoden finns då även tid till att behandla de träd som eventuellt skulle vara drabbade. Vill man att våra yrkesmän och veteraner tar sig an även behandlingsarbetet är detta inget problem.

Prisvärd trädbeskärning

Vi i Veteranpoolen försöker alltid se till våra kunders bästa och därför är vi noga med att informera om detaljer som har stor betydelse för kunden. Att trädbeskärning numer betraktas som avdragsgillt enligt RUT-avdraget innebär att våra priser blir ännu mer fördelaktiga. Nämn för oss redan i samband med att beställning av tjänsten görs att du önskar göra avdrag.

Vi ställer gärna upp och hjälper till med annat som har med trädgården att göra. I samband med trädbeskärning kan det exempelvis finnas behov av att få hjälp med bortförsel av avfall. Vår personal fixar detta utan problem, men det kan vara bra att känna till att just den delen inte är avdragsgill.

Professionell trädbeskärning i Leksand

Beställ professionell trädbeskärning via Veteranpoolen i Leksand genom att skicka in intresseanmälan som finns här på vår hemsida. Berätta lite närmare om vad du önskar få gjort på tomten så att vi lättare kan hitta en lämplig veteran till uppdraget. Nämn även om du inte har egna verktyg så att vår personal tar med egen utrustning för jobbet.