Veteranpoolen Leksand

Vi servar: Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand, Säter

Adress: Sågmyravägen 72, 793 36 Leksand | Karta →
Tel: 023-66145 66
E-post: dalarna@veteranpoolen.se
Öppettider: Du når oss vardagar 09:00-16:00.
Kontaktpersoner
Gunnar Bäckström

Du når Veteranpoolen Leksand på telefon vardagar 9-16
Vår postadress är Veteranpoolen, Sågmyravägen 72, 793 36 Leksand. Du är välkommen att ringa oss på kontoret. Om vi inte svarar får du gärna tala in ett meddelande eller skicka ett mail, så kontaktar vi dig så snart vi hinner. Hjärtligt välkommen!

Veteraner sökes

Är du ålders- eller avtalspensionär och känner att du har mer att ge och vill tjäna extra pengar? Kontakta då Veteranpoolen i Leksand. När du har blivit inskriven och godkänd och därefter tackar ja till ett uppdrag blir du en del av vårt glada gäng. Här hos Veteranpoolen arbetar du på dina egna villkor, får gemenskap med likasinnade och bekräftelse på allt du gör. Din erfarenhet och kompetens behövs! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Bemanning för företagare i Leksand – eller där du finns

Bemanning på era villkor, vi erbjuder erfarenhet och kompetens inom de flesta områden. Vi ställer upp – från några få timmar per vecka under kortare eller längre tid. Kontakta oss och berätta vilka tjänster ditt företag behöver. Vi har erfarenhet av det mesta, administration, lager, reception, sjukvård, försäljning m m.

Våra privatreferenser

Beröm till Per för renoverad altan

“Jag är mycket nöjd med utfört arbete, det blev gjort enligt tidsplanering och i tid. Per har varit lätt och flexibel att ha att göra med och har dessutom som proffs gett mig förbättringsförslag på sådant som jag som lekman inte tänkt på. Allt positivt från min sida som kund. Uppgiven tidsplanering stämde också utmärkt. Hälsningar Eva”


“Janne är TOPPEN”

“Vill bara meddela dig att Janne är TOPPEN!!! Han gör så fint i våra rabatter! Det är precis som vi hade det på den tiden när vi rensade själva! Vi är så nöjda! Dessutom är han jättetrevlig!

Stort TACK!❤️från Chris”


Veteranerna Gustav & Börje bygger en av Faluns största altaner!
Veteranerna Gustav & Börje bygger en av Faluns största altaner!