Trädbeskärning Laholm

Hur mår egentligen dina träd på tomten? Vi på Veteranpoolen hjälper gärna till med trädbeskärning i Laholm. Vår duktiga trädgårdspersonal har lång erfarenhet av den här typen av uppdrag och som kund kan du lugnt luta dig tillbaka. Boka redan idag och ge dina träd välmående och friskt växande.

Rätt metod för trädbeskärning

Experterna inom trädbeskärning i svenskt klimat är tämligen eniga och rekommenderar JAS-metoden som utgångspunkt när man pysslar om träden. Veteranpoolen förhåller oss därför till denna metod, vilken går ut på att själva momentet utförs mot slutet av sommarperioden, eventuellt någon gång i början av hösten. JAS står nämligen för just juli, augusti och september.

Med rätt använd metod underlättar man även för möjligheterna att hinna åtgärda angrepp eller liknande på träden i tid tills dess att de går i vintervila. Våra veteraner och yrkesmän inom Veteranpoolen har ett tränat öga för att upptäcka ohyra hos träden. De kan dessutom rekommendera rätt typ av behandling, och självklart även kan utföra det om så önskas.

Våra trädgårdstjänster med RUT-priser

Veteranpoolen månar om nöjda kunder och vi vill gärna ta hand om er igen i framtiden. Därför värnar vi om priserna på våra tjänster. Från och med augusti 2016 kan du göra RUT-avdrag, det vill säga få en skattereduktion, på trädbeskärning. Tack vare RUT-avdraget kan den här typen av trädgårdsuppdrag bli ännu mer prisvärd. Det enda du ska komma ihåg är att informera om att avdrag ska göras redan i samband med din beställning.

Beställ trädbeskärning i Laholm enkelt online

För att anmäla ditt intresse för trädbeskärning i Laholm fyller du smidigt i enkäten som finns här intill direkt på hemsidan. Informera oss kring uppdraget som sådant för att vi bättre ska kunna matcha din förfrågan med vår personalpool. Det kan exempelvis handla om att ge oss en bild av hur stor tomten är eller vilken typ av trädsort det är som ska beskäras. När vi mottagit anmälan kommer vi kort därefter att höra av oss direkt till dig.

Tänk även på att informera oss i tid om det krävs att veteranen som ska utföra jobbet tar med sig egna verktyg.